Boxer kan ivartalanítása (beszélgetés)
Hát, ak azt mondta, hogy az ivartalanitás után agressziv lesz, az egy nagyon buta ember lehet. És a dysplazia hogy jön ide? Az egy öröklött betegség, a csipőizület betegsége, amit hordozhat magában bármelyik kutya, amelyik hajlamos rá. Mi a fene köze lenne az ivartalanitáshoz? Ez akkora baromság, már bocs. Ak iezt mondta, az nagyon hülye lehet.
Nyugodtan ivartalanitsd a kutyát, csak jót teszel neki és vele. Midnenképpen. Sőt! Még kedvesebb, kezesebb és irányithatóbb lesz. Hidd el nekem, én 20 évig kutyatenyséztéssel foglalkoztam, nagy kutyákat tenyészetttem. Kikápzéssel is foglalkoztam. Ismerem a helyzetet. :)
Semmi baja nem lesz :D
Én három hete ivartalaníttattam az egyik kutyámat.
Csak előnyei vannak. Mitől lenne agresszív? pont, hogy nem. Az diszpláziának meg mi köze hozzá????
A boxer isteni kutya. Sok örömöt hozzá :D
Van egy kan boxer kutyánk. Szeretnénk ivartalanítani, hogy semmiképp ne akarjon verekedni fiú kutyákkal, és ne szökjön.
Már utánaolvastunk, és kiderült, hogy az ivartalanításnak rengeteg előnye van.
Mégis sok olyan ember van, aki ellenzi. Pl.agresszív lesz a boxer, ha ivartalanítják.. életemben nem hallottam ilyen mellékhatásáról, azt olvastam, hogy agresszív rossz nevelés miatt lesz..
más azt írja, biztos diszpláziás lesz.. erre is cáfolatot olvastam.
Vélemény?
További ajánlott fórumok:
- Az állatok ivartalanítása
- Lánykutya ivartalanítása. Mit szóltok hozzá? Nagyfiam nem akarja engedni, állatorvos szerint muszáj.
- Az ivartalanítás fontosságáról
- Kutya ivartalanítás. Megengednéd-e egy állatorvosnak hogy a lakásában végezze a műtétet...
- Gondok a cicával ivartalanítás után!!!!
- Kislány cica ivartalanítása