Boursine sajt harmad áron recept





40 dkg juhtúró 40 dkg tehéntúró 20 dkg vaj 1 fej fokhagyma 4 gr bors 1 csomó kapor 1 csomó metélőhagyma só ízlés szerint tejfől a kikeveréshez
A Boursine sajt harmad áron elkészítési módja:
keverőtálba teszem a túrót,vajat,finomra vágott fűszerszámokat.kevéske tejfől segítségével,merülőmixerrel krémmé keverem.óvatosan sózom,a juhtúró sós.2 nap érlelés a hűtőben.
1.tejfőllel segítem a turmixot és állítom be a krémességét.2.kenyérre lágyabbat keverek.3.önálló falatként keményebbre hagyom.így könnyebb formáznom.tenyérben gombócra görgetett sajtot durvára őrölt borsba vagy vágott kaporba hempergetem.4.elsőre a fokhagyma hangoskodik,de az érlelés simít.néhány órával a fogyasztása után,akit zavar,nem lehet érezni.jóétvágyat kivánok.az alábbi paramétereket nem számoltam.bocs
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: benibatschi, 2007. jan. 23. 20:41
A boursine sajt harmad áron elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.