Botmixerrel lehet jó turmixitalt készíteni, vagy kifejezetten turmixgépet vegyek? (tudásbázis)
6. mommy (válaszként erre: 5. - Anabell)
2010. ápr. 22. 16:34
Igen, csak mély edényben csináld!!! Mondjuk műanyagkancsóba.
5. Anabell (válaszként erre: 4. - 5e76004fb5)
2010. márc. 16. 21:07
Ha mondjuk 1 liternyi turmix italt szeretnék készíteni, akkor megfelelő a botmixer?
4. 5e76004fb5
2010. márc. 16. 13:10
nekem nincs turmixom.
A botmixerem használom szinte mindenre. A tejet jobban felhabosítja és krémesebb lesz az ital
3. doxikri (válaszként erre: 2. - Anka71)
2010. márc. 15. 16:05
Ha van egy viszonylag magas peremű műanyag edényed( mondjuk egy 1,5 literes műanyag kancsó) akkor simán csinálhatod botmixerrel is. Az a lényeg, hogy ne csapódjon ki az ital az edényből.
2. Anka71
2010. márc. 15. 15:49
Attól is függ, hány személyre szeretnéd készíteni. Nálunk csak a kislányom az, aki turmix ital rajongó, ezért neki egy személyre simán a botmixerrel készítem. (Akkor nem kell a rendes turmix kelyhét mosogatni:))
De ez ugye mindössze 3 dl ital.
Több személyre már a kelyhes turmixgép kell, szerintem.
1. Anabell
2010. márc. 15. 15:37
Botmixerrel lehet jó turmixitalt készíteni, vagy kifejezetten turmixgépet vegyek?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan oldalt mondani, ami kifejezetten barátkereső, és nem társkereső? Olyat ahol lakóhely szerint lehet barátkozni?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Finom zöldségételek, azoknak akik nem kifejezetten salátakedvelők
- Tudnátok nekem kifejezetten stresszoldásra gyereknek szedhető vitamin készítményeket? 8 éves gyereknek
- Ki hogyan éli meg, hogy kifejezetten magas?
- Imádom botmixerrel kikeverni a palacsintatésztát.