Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Borsópüré recept

Borsópüré recept

A Borsópüré hozzávalói:
25 dkg borsó
2 szál újhagyma
1 gerezd fokhagyma
só,bors,kevés vaj


A Borsópüré elkészítési módja:
Forrósítsuk fel a vajat egy lábasban,nyomjuk bele a fokhagymát és adjuk hozzá a felkarikázott hagymákat.Pár percig pároljuk,majd mehet bele a borsó is.Fűszerezzük éás annyit vizet öntünk rá,hogy éppen ellepje.Fedő alatt puhára pároljuk. Amikor kész,a felesleges vizet leöntjük,és a borsót kézimixerrel lepürésítjük.

Kissé pikáns,elég édes ízű.


Kategória: Köretek receptjei


A borsópüré elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook