Bonyolultság bonyolultság hátán... (beszélgetés)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Butternut, megjegyezném, hogy a pasi nem adta ki magát semminek, nem velem akarja elintéztetni a dolgokat, hanem azt érzem, hogy így szeretne közelebb kerülni.
Közvetítő nem leszek, de finoman megpróbálok mindkettőjükkel beszélni. A barátnőmnek, hogy jelezzen a srácnak, mit várhat és mit nem, és hogy ha nehezen tisztázza az érzéseit. A srácnak meg várni és várni... de csak óvatosan.
Az a baj, hogy barátnőm tudja, hogy beszélek a sráccal, így tuti rá fog kérdezni, hazudni meg nem akarok.
Szia!
Szerintem ne legyél üzenetközvetítő! Ha jól megvan azzal a sráccal a barátnőd, majd ő úgy csinálja a dolgokat, ahogy jónak látja, a srác szintúgy.
Ha véleményt kérnek, azt mondhatsz, de jobb kimaradni, azt mondom.
Csakis tapasztalatból mondom, éppen most voltam az üzenetátadó szerepében. Csak azért adtam át, mert felidegesített barátnőm, nem hagyott békén a témával. Hát átadtam amit üzent a srácnak. Ez bonyolult helyzet, a lényeg, hogy aztán meg rajtam töltötte ki minden mérgét, azért mert haragudott a srácra (hogy velem szóba állt, vele meg nem, mert magára haragította).
ilyen lúzer pasi nincs is, hogy kiadja magát egy barátnőnek, aztán várja, hogy az majd elintézi helyette a dolgot.. max ált. isk ötödikben :D
szerintem teljesen életszerűtlen a sztori
Sziasztok!
Egy ügyben szeretnél tőletek segítséget kérni. Valójában itt nem rólam van szó, de fontosnak gondolom, hogy mások véleményét is meghallgassam.
A legjobb barátnőmről lenne szó. Egy pár hónapja szakított, egy évig volt együtt a barátjával. Közben barátnőm elkezdett táncolni, ott megismerkedett egy sráccal, akivel nagyon jó baráti viszonyt alakított ki. Amikor még barátjával együtt volt,nem is volt gond ebből, tudtak egymásról. Aztán szétmentek. Barátnőm két tűz közé került. A szakítást még nem igazán heverte ki, de a másik srácot nagyon megkedvelte. Elmondta, néha azt érzi,továbbléphetne, néha meg nem. Nagyon bizonytalan helyzetben van. A sráccal egy csomó helyre járnak: ugye együtt salsáznak, mentek együtt kirándulni,sokszor hazaviszi őt, elmennek kajálni,vásárolni, sokszor beszélnek telefonon,ide-oda, csak úgy találkoznak. Mondhatnám azt, mint egy szerelmespár.A srác már többször célozgatott barátnőmnél, de konkrétan nem mondta ki. Azonban pár napja történt egy fordulat. A sráccal beszélgettünk, s nekem bevallotta,hogy megbolondul barátnőmért. Fülig szerelmes belé, én ezzel nagyjából tisztában voltam, de ez megerősített. Gondolom, így szeretne közelebb kerülni hozzá. Megkért engem, hogy ne mondjam el barátnőmnek a konkrét tényeket. Igazából fogalmam sincs, hogy mit tegyek, illetve mit tanácsoljak egyiknek, másiknak. A srácot sem akarom bizonytalanságban tartani, de a barátnőmet is megértem, hogy mit érez. Saját magamra gondolva, nem akarok futár lenni. Fontos nekemmindkettőjük barátsága, nem akarom egyikőjüket se elveszíteni egy rossz mondat miatt.
Szerintetek ebben a bonyolult helyzetben mit lehet tenni?