Miért csak bonyolult kapcsolataim vannak? (beszélgetős fórum)
Ki mennyire tartja magát...
Rosszul csinálod a dolgokat. Ne randizz olyanokkal, akik foglaltak, egyáltalán. Aki egyedülálló, azzal viszont többet randizz, mielőtt lefekszel, ismerd meg, mielőtt odaadod magad neki. Te hagyod magad kihasználni és kétes helyzetekbe belevonni.
Hány éves vagy?
(Végül is mindegy.) Amíg nem nő be fejed lágya, addig bőven lesznek párkapcsolati problémáid.
Nekem nagyim azt mondta. Mindennek ki kell várni az idejét. Nem sértem meg szerintem, de ő sem az első férfihez ment hozzá. Persze akkoriba, vőlegények voltak, a komoly udvarlók.
Meg azt mondta, mindig jó időben kell jó helyen lenni.
Olyan jut, amilyennel leállsz. Ha nős pasikkal kefélsz, ne csodálkozz. Nem kell velük szóba állni. Otthon meg a felesége várja.
És mindig ez a vége. Fórum indítás, rinyálás. Jóhogy mindegyik a feleségét "választja." Nem is kell választani, a szerető csak ürítésre jó.
Várod itt az ajánlatokat priviben ?
:)
Ha csupa"aszexuális" nőd volt eddig, akkor lehet magadban is keresgélni kellene valami ok után.
Egy nő sem frigid genetikailag. (szerintem)
Nem genetikailag... az univerzum minden sejtje vonzásban van egymással. Benned is megvannak azok a részecskék, amik odakint keringenek az űrben.
A vonzás nem más, mint energia. Ha negatív energiákat bocsájtasz ki, akkor rossz dolgok fognak történni. Ha pozitív energiákat bocsájtasz ki, más néven pozitív rezgésed van, akkor a pozitív dolgok fognak jönni.
A lottó más dolog. Nyereményeket így nem lehet bevonzani... pénzt viszont igen. Ahogy megfelelő párt is. Csak a rezgéseket kell összehangolni. Hosszú, nagyon hosszú folyamat, és fáradságos, de megéri.
Viszont magyarországon még mindig nagyon sok a pesszimista, rosszindulatú ember, ezen a fórumon is, így valószínű itt nem talál befogadó közegre ez a felfogás, pedig maga Stephen Hawking is hisz benne :)
Mert arra vagy behangolva.
Sok embertársad arra van behangolva.
Amit írtam az nem csodákra vonatozik, hanem olyan dolgokra, amikre befolyással bírsz.
Pl. Jolánka fejébe veszi, hogy a Béla már nem szereti, mással nőz. Jolánka elkezd sárkányosodni, mert ez a képzelet rányomja a bélyegét a viselkedésére, Béla egyre szarabbul érzi magát a kapcsolatban, Jolánka iránti szerelme elhamvad és megdugja Klotildot. Így Jolánka félelme beteljesült, mintegy bevonzotta.
Egyébként szelvényt vettél? ;)
Ez ennél sokkal bonyolultabb.
Szeretem a dolgokat leegyszerűsíteni addig, míg azok a legjobban használhatók, de ez nem olyan... sajna.
Legegyszerűbben az, amikor túl sokat agyalsz valamin, az bekövetkezik.
Pl. azon aggodalmaskodsz, hogy lekésed a buszt és lám, már le is késted. Azon aggodalmaskodsz, hogy meg fog csalni a kedvesed, s lám már félre is qfircolt.
Szerintem leginkább pszichológiai alapja lehet, én úgy gondolom, hogy a tudatalatti irányítja úgy a viselkedést, hogy az interaktív reakciók kiváltják a történéseket.
További ajánlott fórumok:
- Egy 50 éves férfi CSAK azt akarhatja egy 22 éves lánytól - avagy kizárt a normális kapcsolat?
- Azért nem akarja folytatni velem a kapcsolatot a párom, mert én doktor vagyok (jogász), és neki csak középfokú végzettsége van
- Komoly kapcsolatot ír majd közli, egyenlőre nem akar csak kalandot - miért döntenek így a pasik?
- 8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi?
- Válás utáni új, bonyolult kapcsolat
- Bonyolult kapcsolat