8 év párkapcsolat után csak úgy betoppanhat az igazi? (beszélgetős fórum)
Legalább te velem vagy:)
Jó munkát!
Jó éjt mindenkinek!
sziasztok!
Ahogy látom kapok hideget,meleget.De hála istennek több meleget:)!
Szükség van mindkettőre,hogy az ember kontrasztosabban lássa a világot.
Ahogy olvasom a hozzászólásokat van egy két dolog amihez hozzá kellene szólnom.
1.Szerintem(lehet,hogy rosszul látom),de vagyok olyan érett,hogy tisztában legyek a "húúú" fogalmával.Az ember nem két perc alatt értékeli át ezeket a dolgokat.
2.Igen kaptam olyat is,hogy miért is voltam 8-évig.......?Erre is van válsz.Nehéz beismerni,de lehet:biztonság érzet,önámítás(hogy ez még jobb is lehet,lesz),megszokás,gyávaság,döntésképtelenség,na és ott van a közeg amiben az ember él és az ő nézőpontjukhoz, is akarva akaratlanul idomul.Felületesen ezek de biztosan van mélyebb magyarázat is rá.
nagyjából csak ennyit szerettem volna egyenlőre.Megyek dolgozni és készülök!
Jó éjszakát mindenkinek.
félős nyuszi!Veled vagyok!
Én ezt megbeszéltem vele,amikor elköltöztem,7 hónapja.De ő mindenáron maga mellett akar tudni.
Indokai:-a 8 év
-a közös vagyon
-közös hitel
-és a ragaszkodás/részéről/
Azt tudni kell,de írtam is,hogy neki csak én vagyok.
Sajnálom.Szeretem,de csak mint embert.
Úgy mint társat nem.
Hiányzik valami.
szerintem ez bocsi,de szemétség...az sokkal korrektebb lenne,ha megmondanád neki,h már nem szereted,és megadnád ezzel neki a lehetőséget arra,h találjon valakit,aki a csillagot is lehozná neki...miért fosztod meg ettől???
egy kis idő,és ő is belátja...
Én is ebben a cipőben járok.Lassan 8 éve élünk együtt a párommal.Tavaly elhagytam,de addig könyörgött,sírt,hogy 1 hét után visszamentem hozzá.
Hiba volt.Az érzelmeim elmúltak,de a sajnálat mellette tart.
Nap mint nap őrlődök mitévő legyek.E miatt már az egészségemmel is gond van.Próbálom mutatni,hogy minden ok,de belül megfulladok.
Félek lépni,mert neki csak én vagyok.
De félek az újtól is.
Nem jutok egyről a kettőre.
:o))))
Elírtam .... köszi! :o))
nem 13 volt,hanem 17.:-)
Ítélkezni szerintem sem szabad...
Amúgy miért?17évesen nehogymár ne mehessen bele az ember olyan kapcsolatba,amit éppen akkor nem érez annyira hűűűhaaa-nak,nem?Ha működik,működik,ha nem,nem.
Jó volt nekik az eltöltött 8 év,de úgy érzi,ebben ennél több nincs...Akkor lépjen!
Én sem vagyok híve annak,h azonnal kilépni egy kapcsolatból,de az a fél év csak eltelt.Persze nehéz úgy bizonyítani a jelenleginek,h ott van az új,de ilyen az élet,sajnos...
És persze az is benne van a pakliban,ahogy írták már,h az új is csak az újdonság erejével ilyen rózsaszín.De mi van,ha nem???Azt is tudjuk,h szépnek,kívánatosnak és bűbájnak lenni 2 órára nagyon könnyű,de együtt élni már nem.Minden meglehet,de ez az ő élete,és ha lépni akar,akkor tegye meg.
Szerintem...
Azért vannak a fórumok. Ismeretlenül könnyebb elmondania,hisz akkor száll ki innen,amikor akar.
Mennyi mindent megtud így ismeretlenül az ember,ismeretlenektől.
Szerintem pedig a lány elhitte, hogy szereti a férfi mert ő elhitette vele.
Már az is érdekes, dolog, hogy ezt teljesen idegen embereknek mondja el először és nem annak akivel meg kellene beszélniük.
Akkor lépj Te, mert Ő nem fog.
Ha nehéz is lesz most neki majd megérti nem jó neki se egy olyan férfivel aki már nem szereti. Úgy ahogy egy nőt kell.
Egy ember attól is ember, hogy lép, ha kell.
Tőle szerintem ne várd. És valahogy értesd meg vele, hogy fiatal és neki is jön majd egy olyan ember aki szeretni fogja.
Hmmmmm ...... a srác azt írja magáról, hogy 25 éves .... ha minden igaz, ez a 8 éves kapcsolata egy gyerekszerelemből alakult ki, 13 éves volt, mikor el kezdtek járni ..... nagy bölcsességet, tapasztalatot azért ne várjunk még ebben a korban .....
Igen, lehet, hogy gyávaság vagy kényelmesség volt benne maradni ebben a kapcsolatban, ha már korábban rájött, hogy nem ez az igazi ..... akkor most ne lépjen ki? Továbbra is szívassa saját magát, meg a párját is? Azzal csak még inkább rontana a helyzeten ......
Egy biztos, nekünk kívülállóknak nincs jogunk ítélkezni, pláne úgy, hogy csak néhány morzsáját ismerjük a történetnek.
Nem értek egyet veled.
Nem minden kapcsolatban van ott az a bizonyos huuúú,mégis működik.Van,aki egész életében az igazit keresi.A fiú életében most jött el a pillanat.
Olvasd el a kérdés feltevőjének első hozzászólását. Azt írja már a kezdetektől nem volt meg az a húúú amit a mostani nővel kapcsolatban érez.
Ha valaki a kezdetektől nem érzi azt a húúú-t akkor miért vág bele egy kapcsolatba? Szerintem gyávaságból. Félt, hogy egyedül marad. Most van egy lehetősége lelépni rögtön ott hagyna csapot papot.
Én elítélem ezt a magatartást.
További ajánlott fórumok:
- Mi a jó párkapcsolat titka? Miért van ennyi válás....hosszú kapcsolatok után házasság, aztán válás....miért van ez? Mi az oka?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?
- Aki már tartott szünetet a párkapcsolatában, mennyi idő után kezdte "újra"?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után érdemes felhozni a gyermekvállalás témáját?
- Tönkremenni párkapcsolat után