Miért bonyolítják sokan az így is bonyolult életüket?! (beszélgetés)
:DDDD
Ez allati vicces! Es milyen igaz! Inditsunk mar egy ilyen topikot!
Sot, mashogy kerdezem:
Miert nem... inditunk egy ilyen cimu topikot?.:)))
Hat igen, de...
az csak mókából van, 1 pár jel meg tényleg visszajelzés az embernek :)
én pl gyűjtöm a baglyot DE csak ismerősöktől kapom akiknek én is küldök. ez olyan "itt vagyok, beköszönök" dolog :)
Ezek a hülye jelek itt kb annyit érnek mint facebookon a bökés, mi az értelme?
Komolyan, mikor valami 70 körüli pasi rám nyom egy ilyen baromságot,nagyon szánalmas.
Mit kezdjek vele?
Nem keresek nagypapát :D :)
Sokszor elgondolkozok hogy ez most csak vicc...
és látom magamelőtt a topic indítót ahogy a földön hemperegve hülyére röhögi magát.
De nem minden ilyen vicces mert vannak itt fent valódi agyhalottak is.
Amikor 100 hsz jön mint a 100 ugyan azt mondja eltelik egy kis idő és leírja hogy jóóóóóóóóó de én mégsem fogadom meg és tojok a fejetekre.
áááááááááá félelmetes
Óóó,hát imádom az én kis barátnőimet!!
Olyan jókat szórakozik a család rajta.
Arra,még nem jöttem rá,hogy valóban hiba van a toronyben,vagy csak szórakoznak?
Drága Petőfi Sándor is tudta.... :
Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
„Ej, ráérünk arra még!
Pató Pál urak vannak ma is dögivel. :D :))))
Játszmázik. Nem tud valódi intimitásban élni, de kell neki, hogy foglalkozzanak vele.
Ha rendsen megvizsgálod, az Eric Berne által leírt És miért nem... - Hát igen, de... elnevezésű játszma folyik:
" És miért nem... - Hát igen, de...
.....ezt a játszmát játsszák leginkább társas összejöveteleken és mindenféle csoportokban, beleértve a pszichoterápiás csoportokat is. Az alábbi példa jól szemlélteti fő jellemvonásait:
Fehérné: "A férjem ragaszkodik hozzá, hogy az összes tatarozásokat magunk végezzük, de semmit sem csinál meg rendesen."
Fekete: "Miért nem végez el egy faipari asztalos tanfolyamot?"
Fehérné: "Hát igen, de nincs rá ideje."
Kék: "És miért nem szerez néhány jó szerszámot?"
Fehérné: "Hát igen, az kellene, de nem tudja, hogyan kell őket használni."
Vörös: "És miért nem asztalossal végeztetik el a munkát?"
Fehérné: "Hát igen, de az nagyon sokba kerülne." Barna: "És miért nem törődik bele, hogy a férje úgy csinálja meg a dolgokat, ahogyan csinálja?"
Fehérné: "Hát igen, de az egész összedőlhet."
Az ilyen eszmecserét rendszerint csend követi. Alkalomadtán Zöld megtöri valami ilyesmivel: "Hát igen, ez jellemző a férfiakra, akik mindig meg akarják mutatni, hogy milyen hasznosak."
Az "És miért nem... - Hát igen, de-t" akárhányan játszhatják. A cselekvő személy felveti a problémát. A többiek elkezdenek megoldásokat javasolni; mindegyik úgy kezdődik, hogy "És miért nem...?" Fehérné mindegyikre tesz valamilyen "Hát igen, de... " kezdetű ellenvetést. A jó játékos a végtelenségig képes lavírozni, addig tér ki, amíg csak a többiek fel nem adják a dolgot: akkor Fehérné nyert. Számos helyzetben tucatnyi vagy annál is több megoldási javaslatot kell kivédenie ahhoz, hogy kimesterkedje a csüggedt csendet, ami győzelmét jelzi, s nyitva hagyja a terepet egy újabb játszma számára, a fenti paradigma szerint. Ekkor Zöld átvált a "Szülői munkaközösség" Kötelességmulasztó Férj típusára.
Mivel a megoldási javaslatokat - ritka kivételtől eltekintve - elvetik, nyilvánvaló, hogy ez a játszma valamilyen rejtett célt szolgál. Az "És miért nem.... - Hát igen, de...-t" nem látszólagos célja (Felnőtt keres információt vagy megoldást) miatt játsszák, hanem azért, hogy a Gyermek megnyugtatásban vagy jutalomban részesüljön. Száraz leírásban a játékos Felnőttnek látszhat, de igazi valójában Fehérné olyan Gyermek, aki nem tud megbirkózni a helyzettel; ennélfogva a többiek bölcs Szülőkké válnak, akik az ő javára szeretnék szétosztani a maguk bölcsességét. "
IMÁDOM : "
Könnyű a múlton elmélkedni, és éppoly könnyű (ha sokkal kellemetlenebb is) elmélázni a jövő lehetséges fejleményein. Annál keményebb dió két lábbal a jelenben maradni.
Stephen King
Az emberek értetlenek és önsorsrontók.
(Kivéve, aki nem az.)