Böllérpecsenye recept
A Böllérpecsenye hozzávalói:1 kg sertéscomb
10 dkg füstölt szalonna
30 dkg csirkemáj
1 fej vöröshagyma
1 tojás
só
bors
1 evőkanál majoranna
A Böllérpecsenye elkészítési módja:
A szalonnát kockára vágjuk,a zsírját kiolvassztjuk,majd ebben a zsírban átsütjük a kockára vágott májat. A combot szeletekre vágjuk,enyhén kiklopfoljuk.A sült májat ledaráljuk és hozzákeverjük az apróra vágott vöröshagymát és a fűszereket.1 tojást keverünk hozzá és a maradék zsiradékot. Ezzel a töltelékkel megkenjük a húsokat,felgöngyöljük,fogpiszkálóvalösszetűzzük.Kevés olajban minden minden oldalát aranybarnára sütjük. Friss salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. ápr. 3. 22:26
A böllérpecsenye elkészítési módja és hozzávalói.