Bölcsi vagy ovi? Hova jelentsem be őket? (tudásbázis)
legyen úgy :)
vannak szoc.helyzetek, amik hatására fel lehet gyorsítani a dolgokat :)
Nagyon-nagyon egyetértek Veled!
A kislányom most bölcsis. Imád járni!
Sem mi a szülők, sem a nagyszülők nem tudják azt adni, amit a bölcsi: gyerek társaságot. Akkora lökést adott a fejlődésében, hogy csak nézünk.
Most jön az okoskodásnak tűnő pár mondatom :-DDD
Előre bocsátom nem szeretném hogy úgy jöjjön le!!
1.a gyerekek hála istennek nem sziámi ikrek :-DD
Két kis srác, két külön egyéniséggel hagyd ezt kibontakozni!!
2.A gyerekek SOKKAL de SOKKAL könnyebben vesznek dolgokat,akadályokat, mint mi felnőttek .
3.A gyerekeknek társaságra van szükségük ,gyerek társágra .
Nagyon sokat segít nekik a személyiség fejlődésükben és a szocializálódásba az erő viszonyok fel mérésében .
Legalább is többet mint egy kényeztető mindent ráhagyó nagymama aki egyébként imádja .
Ne azt válaszd ami a kényelmesebb hanem azt ami a legjobb a gyereknek.
Vagy kihagyom a bölcsit marad anyósomékkal a nagy meg megy oviba s jövőbe találkoznak:)
ááá gőzöm sincs:)
szia
Nekem nagy szerencsém volt, Angi áprilisban (2011) tölti be a 3. évét de már 2010 szeptemberétől oviba jár. Igaz nem rendszeresen de egy héten 2x ott van. Én nagyon bölcsi ellenes vagyok.
úúúúúúúúú nem egyszerű,de csak azért mert nem akarod hogy külön külön intézménybe járjanak .
Nekem nem egy, ilyen helyzetben lévő ismerősöm van.
Én a kicsit bölcsibe vinném 2012 szeptemberig és akkor 3és fél évesen kezdené az ovit ami egyébként a legideálsabb.
A nagyot hagynám a mamáékkal és őt szeptembertől vinném oviba .
Az én fiam április 30.án töltötte anno a 3 de akkor nem vittem hanem majd csak szept 01-tő .
Minél nagyobb a gyerek annál nagyobb a törés a társaság váltásnál .
További ajánlott fórumok:
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?
- Munkáltatóm felé, írásban, miként jelentsem be az állapotomat?
- Most költöztünk Csepelre, a kisfiam januárban 2 éves lesz bölcsibe nincs hely, de oviba nem tudom melyik a jó, és hová írassam be meg mikor?
- Költözünk egy másik városba, de csak albérletbe. Lakcímet nem változtatunk, legalább is nincs tervben. Kisfiamat hova vehetik fel bölcsibe?
- Zugbölcsi veszély? - GYES-rövidítés, hova tegyük a picit?
- Halásztelkiek segítsetek! Hová viszitek a babátokat bölcsibe?