Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Most költöztünk Csepelre, a kisfiam januárban 2 éves lesz bölcsibe nincs hely, de oviba nem tudom melyik a jó, és hová írassam be meg mikor? fórum
Most költöztünk Csepelre, a kisfiam januárban 2 éves lesz bölcsibe nincs hely, de oviba nem tudom melyik a jó, és hová írassam be meg mikor? (tudásbázis)
azt olvastam ma ,hogy törvénybe lépett az ha van 20 fő indithatnak a bölcsi ovisok külön csoportot es minden ugyan ugy jár nekik.vajon csepelen van ovoda és bölcsöde egyben ahol ven ez
oviba nem tudod beíratni szerintem sehova 2 évesen! Meg kell várni a 3. életév betöltését. Annyit tehetsz, hogy előre beadod a jelentkezési lapot, mert ha várólistára kerültök, akkor a köv. beíratásnál Ti lesztek az elsők.
Pedig akkor 3 éves koráig mindenképp várnod kell, mert a magánbölcsi kb 75000 ft egy hónapra! :S Akkor meg mérlegelni kell, hogy megéri e dolgozni egyáltalán!
azt akarom hogy biztosan legyen helye és én minnél hamarabb mehessek dolgozni.mert lakástörlesztés es egy albérlet van a nyakunkba szeretnénk minnél hamarabb kitisztázni a lakást.de agyerek az első
Az oviba iratkozás mindig, minden évben májusban van, ki lesz írva majd az oviban, meg hirdetik majd előtte. Tehát köv. májusban beíratod, és januárban, ha betölti a hármat, másnaptól mehet oviba majd.
Addig vagy bölcsi (bár évközben oda is nehézkes a beíratás mert nemigen van hely), vagy magánbölcsi, csana, stb.