Bölcsességfog eltávolítása után mikor lehet csókolódzni és "egyéb" szexuális dolgot? (tudásbázis)
Kétszer elolvastam, hogy jól olvasom-e a kérdést.
Hihetetlen!:)
Örülsz hogy ha szívószállal fogsz tudni inni.
Én az ilyen fórumoknál komolyan azt gondolom, hogy polgárpukkasztás és/vagy tolerancia szint mérés:)
Gondolom, még nincs túl a foghúzáson, nem hinném hogy ilyesmin járna az esze.
Vagy kiesik a munkából?
Az "egyéb" miért érintené a szádat?
Csókolózást pár hétig kihagynám.
Egy evvel ezelott jo 2 hetig csak szivoszallal irtam enni-inni. Es meg azutan is csak pepeset, mert ragni sem birtam.
A foghuzas szoszerint mutet.
:D Komolyan bearanyoztad a napom... Na de komolyra fordítva a szót, 1-2 hét, de inkább 2 hét kell, hogy a lyuk ami az ínyed és az állkapocs csontodba keletkezik, miután kihúzták a bölcsesség fogad, begyógyuljon.
Meg amúgy is fájni fog mint az ítélet, enni egy pár napig nem fogsz tudni rendesen, a varasodásról nem is beszélve. Tej terméket ne fogyassz ez idő alatt. :D
Meg az állkapcsod is lehet egy ideig fájni fog, nekem még a szám kinyitása is nehéz volt, majdnem száj zárat kaptam, miután a 2 alsó bölcsesség fogam kezelték.
Kellett 1 hét annak is, pedig nem húzták még ki, akkor sejtheted húzás után több idő kell.
Elkepzelem a fogorvos arcat :DDDDDD
Draga doktor ur: mennyi ido mulva lehet oralozni?
További ajánlott fórumok:
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Kissé kibújt a bölcsességfogam. Az eltávolítása mennyire borzasztó?
- Fekvő alsó bölcsességfog eltávolítása - Tapasztalatok
- Hogyan zajlik a bölcsességfog műtéti eltávolítása?
- Ki nem nőtt bölcsességfog eltávolítás műtéthez szeretnék tapasztalatot, tanácsot kérni.
- Debrecenben bölcsességfog eltávolításra kit ajánlotok?