Milyen árban van egy boka és vádli zsírleszívás? (tudásbázis kérdés)
Tényleg csak én látom vastag mások szerint;)
Utálom, hogy ennyire izmos...
Most még az enyém se dagadt be.
Csak "miattad" megmértem a héten 2x a lábaimat.
Reggel úgy kelek fel, hogy 23 cm a bokám és 40 a vádlim (nyár van, így már rádobtam 2 cm-t a bicajjal)
Néhány óra múlva, ahogy elkezd dagadni a lábam 26 cm lesz a bokám és 43 cm a vádlim.
Van amikor nagyon zavar a lábaim vastagsága, de aztán rájövök, hogy azért nem annyira rosszak;)
Ha rövid (combközépig érő) szoknyát veszek fel, akkor látszik, hogy nem rossz a formája és arányos, vagy ha nem dolgozni megyek, akkor a szoknyánál rövidebb sortot, amiben szintén sportos, arányos;)
Biztos vagyok benne, hogy nem létezik nálam vastagabb lábú nő a világon.
Mint írtam én még gumicsizmát sem tudok venni magamnak, mert még az sem éri össze a vádlimat.
A 37-es lábamhoz tartozó vádlit a 41-es csizma szára éri össze, így nem hordok csizmát. Sokszor azért nem tudok megvenni egy nadrágot, mert már a combjába se megy bele a vádlim, így esélytelen, hogy jó legyen. Épp akartam venni magamnak melegítőt, de feladtam, mert nem cicanadrágot akarok venni, hanem normális melegítőt, aminek nem szűk a szára...
Nekem is vastag télen is, és még vastagabb lesz nyáron a bicajozástól.
A meleg meg tesz még rá egy kis dagadást.
Sosem operáltatnám meg magam emiatt.
A műtét kockázattal jár. Nem adnám az életemet egy vékonyabb lábért;) és azt sem szeretném, hogy egy zsírleszívás miatt göcsörtös legyen a lábam, stb.
Elvagyok a bokacsizmával is (a hosszabb nem ér össze;)
A helyedben inkább sokat dolgoznék lábra, hogy látszódjanak az izmok, azzal eltűnik a zsír is.
Szedtem már ra vizhajtót,de azt nem bírta a szervezetem.Rosszul voltam.
Nekem télen és nyáron is ilyen a bokam es vádlim.
Persze érdemesebb meg jobban utána járni,de ha nincs más mód,marad a zsírleszívás.Csak mégis tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.
Nagyon zavaró ez számomra.
Nem inkább vizes? Szerintem nézesd meg dokival és szedj vízhajtót. Vagy nyirok ödémád van esetleg? Én tuti beszélnek erről dokival és nem a műtéten gondolkodnék.
Ilyen melegben, estére nekem is bedagad a bokám, de az nem lesz zsír.
Teljesen tisztában vagyok a vastag vádlival, mert sajnos nekem is az van, de csupa izom. Télen 38 cm körbe, nyáron pedig 41 cm, mert a bicaj rádob még egy kis izmot.
Persze, utálom én is, de ezzel nincs mit tenni.
Vádliról meg kicsit megy is le,de bokáról..sajnos nem.Edzéssel sem.Azért is jut eszembe a zsírleszívás.
Nem tudom pontosan milyen árban van...
Nekem is vastag a vádlim, de izmos, nem zsíros.
A tied tuti zsíros?
Kijön.
És mi lesz a másik bokáddal meg vádliddal? Vagy az nem dagadt?
Milyen árban van egy boka és vádli zsírleszívás?
Esetleg vslakinek tapasztalata?
Úgy 1 millióból kijönne?