Bodyrock tv otthoni intervallum edzés (beszélgetős fórum)
Szia!
A táplálkozás nagyon fontos, sok zöldség, tejtermékek-zsírszegény persze, sovány húsok, stb.
De nyilván ha fogyásra nincs szükséged akkor nagy baj nem lehet.
Súlyzós edzések, futás...
sok folyadék: víz, zöld tea
Sziasztok Bodyrockerek! Én nemrég kezdtem el a gyakorlatokat, és nagyon tetszenek. Ezekkel kezdtem: [link]
Tudnátok segíteni milyen gyakorlatokkal folyassam ezeket követően? Valamint azt szeretném kérdezni, hogy nagy baj-e, hogyha eleinte nem időre és gyorsan csinálom a gyakorlatokat?
Szia!
Köszönöm a gyors és kimerítő választ! :)
Megtaláltam az oldalt, szuper nagyon.
Apropó...Gratulálok az eddig elért sikereidhez!
Sziasztok!
Engem is érdekelne a bodyrock féle edzés, de vannak némi fenntartásaim. Remelem tudtok nekem segíteni és eloszlatjátok a kételyeim! :)
Először is én 168 cm és 64 kg vagyok, és szeretnék picit fogyni. De félek attól, hogy a bodyrock csak izmosítana rajtam, de nem fogynék. Tehát szinte lehetetlennek látom, hogy hasonló alakom legyen, mint például Lisa Marie-nek. (Most ő az én motiválóm! Tökéletes alakja van.) Szó mint száz... Először fogyak le és csak utána izmosodjak? :)
Gondolom megfelelő étrend is fontos ahhoz, hogy megfelelő eredményeket érjen el az ember...Én egy hónapja paleozok, remélem az megfelelő. Ti milyen érkezési elveket követtek? Vagy használtok valamilyen étrend kiegészítőt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Milyen dátummal van feltéve? Én nem találtam :(
Köszi!
Hali! Honnan szereztél Ugi Ball-t, és mennyiért? Tök idegesítő, hogy az ember megveszi a k... Drága Dip Station-t, aztán megint van egy új eszköz, amit nem tud helyettesíteni... :(
Köszi! :)
Sziasztok! Én is felfedeztem a Bodyrock.tv-t, már jó régen, de eddig csak ámuldoztam, hogy nő lehet ilyen erős, meg nézhet ki ilyen jól, meg, hogy de jó neki, én sose leszek ilyen... szóval, nézegettem az edzéseket... a gép előtt ülve.
De pár napja, mikor beírtam a naplómba, hogy szerencsétlen, torz önértékelésű, gyenge jellem vagyok.... valahogy magamba szálltam. Egy-két hátsómba virtuálisan elhelyezett cipőtalp azért még jobban megmotivált, és összeszedtem magam. Ma 5 napja!!! És úgy döntöttem nem leszek tovább, "tohonya kék szörnyeteg", hogy a Dzsinit idézzem az Aladdinból.
Szóval s*ggbe motiváltam magam és nekikezdtem! Hihetetlen ereje van ennek a csajnak, na meg teste!! Kialakítottam magamnak egy edzéstervet, amiben kombinálom a bodyrock-os edzéseket, futással, súlyzózással és úszással. (Igen tudom, túlzásba viszem! Ez nem meglepő, valahogy mindent túlzásba viszek!) :)
Általában heti 2x van mindegyik, kivéve az úszást, ez van a "pihenőnapomon" :), így minden nap edzek valamit. Nem bírok minden gyakorlatot megcsinálni (még!) de szépen haladok! :) Összeállítottam a legütősebb gyakorlataiból 8-10 edzésre valót, edzésenként 10 gyakorlattal, és ezeket váltogatom a bodyrock-os napokon. Amikor "Zuzanára" edzek sokszor olyan hányinger jön rám, meg rosszullét, hogy a felénél abba kell hagynom. A naplómban van "előtte" kép! De meg ne nézzétek! Szörnyűűűű!
Mikor mi van otthon:)
A mai edzés: jul.11 Dirty bit workout
További ajánlott fórumok:
- Rubint Réka otthoni edzéskártyák
- Otthoni edzés, velem tart valaki?
- Otthoni edzés vagy konditerem? Ti hol szoktatok edzeni?
- Melyik TV Shop gépe a leghatékonyabb az otthoni fogyáshoz, kardió edzéshez?
- Zumba otthoni edzés- ki tart velem?
- Szeretnék elkezdeni futni. Rendszeresen végzek intervallum edzéseket, van kondim. Így is az alapoknál kezdjem a futást?