Melyik TV Shop gépe a leghatékonyabb az otthoni fogyáshoz, kardió edzéshez? (tudásbázis kérdés)
Szia,
az AB KING jó, de naponta és minim 80...100...120 felülést el kell végezni/ nap, ja és minim 100 nap után biztos az eredmény(=erősebb hasizom), ha fokozatosan növeltük a terhelési szintet( napi 5..10 perc.)
Pont ezért kérdeztem, mert a 3 prcnek még én sem dőlök be, no meg a kockás hasu reklám cicáknak sem.
Elolvastam a régebbi válaszokat a két hagyományos géppel kapcsolatban, háááát, megoszlanak a vélemények.Persze ez kortól , csontozattól, súlytól függő dolog. Régen én is kaziztam, ha volt időm, bár most néznék ki úgy mint akkor-:))) de heti háromszor lenyomtam az egy órát kacagva!:))), sőt ugróköteleztem és hulahoppoztam is.(így írják? bocsi)
Ma már a 2 emeletnyi lépcső is halálos veszedelem.
Pedig el kell kezdeni, mert a diéta önmagában kevés....kettős értelemben is:)))
Nekem anno, amikor még nem Bp-en laktunk és nem volt teremre lehetőségem nagyon jól bevált a kazira edzek módszer, ott legalább az egész testre edzesz és nemcsak egy valamire. Volt 5 kazi (ez most kb 5-6 ezer Ft-ból megvalósítható) azokat cseréltem.
Igaza is lenne az apádnak, mert ezek télleg nagyon olyan jellegűek, de télleg gondoljál bele, oda áll egy 50 kilós full izom csaj, amely alakot csak napi 3 órás kemény izzadással lehetne elérni meg egy nagyon behatárolt étrenddel, de állítja, hogy fél órát billeg egy gépen... nekem ilyen testet heti 5 napos edzéssel nem sikerül elérni, mert vagy nincs 3 órám edzésre és nem tudom számolni épp mennyi gramm szénhidrátot ettem meg...
Milyen futópadod van? Árfekvésben mit jelent és technikában mit tud?
Mennyit fogytál vele?
Köszi a választ.
Édes Cukilány!
Mennék én az edzőterembe, de nagyon drága. Ami itt a környéken van az pediginkább a macsó kopaszfiúk tanyája vmint egy két " barbi" látogatja.
Azért tettem fel a kérdést, mert játszom a gondolattal, hogy ezt kérek szülinapomra. De drágát nem kérhetek, ezért gondoltam ezekre auz ajánlatokra.
Drága apám, ha még velünk lenne, biztos mondaná" Felejtsd el, Te minden reklámnak bedőlsz, belőled gazdagodnának meg ha engedném" :)))
De ő már nem él, és akik barátaim vannak, mindegyik karcsú, vékony, és röhög a problémámom.
Na, ezek után mit tegyek?
Láttam én is ezt a gépet a televízióban, venném is, meg nem is. Te kipróbáltad, vagy használod?
Mennyi idő után hatott?
Ezt imádom nálunk az edzőteremben is, kis tévék vannak minden gépen, elszalad vele az idő...
Otthonra nem vennék gépet, főleg ezek a tv-shop ajánlatok nem tetszenek... tényleg van olyan aki elhiszi, hogy attól mert ki-be terpeszt megizmosodik a hasa és a válla, háta is izmosabb lesz? hirtelen az egész teste átalakul... már ott hitelét veszti...
További ajánlott fórumok:
- A pókokat hogyan lehet a leghatékonyabban távol tartani az otthonunkból?
- Ki-mit szed fogyáshoz... tapasztalatok! Találjuk meg a legjobbat!!!
- Ha a hasunkból szeretnénk fogyni, valóban a futás a leghatékonyabb?
- Társ a fogyáshoz
- Melyik a leghatékonyabb hasfájásra való csepp babának?
- Otthoni edzéshez mit ajánlotok?