Bocsánatot kérjek tőle? (beszélgetős fórum)
Nem erről van szó, de valahol fel kell állítani a saját határokat. Megtörtént ez a bulizós eset, ez már olyan történés, amire az ember lelépik. De azok után amiket leírtál még te akarsz bocsánatot kérni? Én arra lennék kíváncsi, hogy hogyan jutottál erre a következtetésre?
Ha valaki, hát én aztán tudom, hogyan lesz egy karakán emberből bántalmazott nő, s állítom, hogy mindig van valami, ami megelőlegezi a tűrést, elfogadást. Ilyen kapcsolatból bármikor menekülni kell, nem várni, s gondolkodni azon, hogy mit rontottam el.
ne ertsd felre, itt nem gyengesegrol vagy erossegrol van szo. inkabb a hatarokrol, hogy ki hol huzza meg. nem mindegy, hogy egy pasi kesik a randirol, vagy nem er ra 2 hetig, es egy no felhuzza az orrat, vagy arrol, hogy egy no odautazik a pasihoz messzire, hogy egyutt lehessenek, az meg kozli, bocs, de az exemmel megyek bulizni, csa
azert erzed a kulonbseget, ugye? lehet valaki akarmennyire szerelmes, ha egy ferfi igy viselkedik, akkor nem kell tole varni semmit, es azon sem csodalkozni, hogy bunkon viselkedik.
ha en szeretek valakit, azt figyelmesseggel, kedvesseggel, odaadassal mutatom ki. ha erre az lenne a reakcioja a masiknak, hogy bunko es mas novel hetyeg, nem tudnek figyelmes meg kedves meg odaado lenni. lehet, el sem kuldenem a fenebe, csak tovabb allnek szo nelkul
en is csodalkozom, milyen szitukat irnak le a nok. ilyeneknel mar reg a pasi golyoival fociznek, mikozben o 20 meterrel a fold alatt hallgathatna, ahogy kapufara lodozok. nemhogy meg utana szoba alljunk
persze mindenkinel mas a hatar, es mas dolgokat toleral, de ezek olyan esetek, amiket nem tudok elhinni, hogy barmely no ne asna ki a csatabardjat
a pasi egy szar alak. nem vagy abban hibas, hogy bunko volt veled, ez az o szegyene. abban vagy hibas, hogy hagytad ezeket, egy csomo serelmet, bantast megeltel, amit nem kellett volna, es kifordultal magadbol
szamomra furcsa mindig, mikor egy novel rosszul banik egy ferfi, es az nem lep le az elso bunkosagnal. mert ezek altalban nem 10 boldog egyutt megelt ev utan jonnek :D jobb esetben is par randi utan mar kibukik, milyen a pasi, olyankor meg siman ott lehet hagyni egy kis csalodottsaggal
nem akarlak megbantani, de nem lehet mindig masokat hibaztatni. odautazol egy ferfihoz (gondolom nem 3 gyerekkel), aki kozli, az exevel megy bulizni. nem tudom, mi akadalya lehetett annak, hogy otthagyd. 3 gyerekkel is el lehet menni, vissza lehet utazni
egy ilyen eset is boven eleg lenne arra, hogy az ember szoba ne alljon egy ilyen ferfival. te azt irtad, egy pelda. de nyilvan nem bant veled amugy sem jol. es valoszinuleg nem o hivott, hogy utazz le hozza, mert mennyire vagyik rad
nem kell egy ferfihoz sem ragaszkodni, aki rosszul banik veled. egy percig sem. mert csak folyamatos rosszat kapsz tole, es nem erted majd, hogy miert. azert, mert hagyod, sot te mesz elebe
Ezt most komolyan mondod? Ez a megaláztatás megtörtént? Abban a pillanatban azzal a lendülettel utaztam volna vissza és tiltottam volna ki az életemből. És ezek után még neked van bűntudatod? Javaslok valami személyiségfejlesztő tréninget neked. Az önbizalmad tényleg nagyon csekély, ha hagyod ezt megtenni magaddal. A pasid egy sz.rjankó. Az exének büntetés, ha újra összejönnek.
A pasid téged manipulál, azzal, hogy hibáztat a saját szemétségeiért. A legrosszabb, hogy te ezt hagyod. Dobd a kukába, egy percig se sirasd.
Lehet hogy igazad van.
Nem tudom mit vártam ettől a pasitól,volt annyi jel,és nem láttam a fától az erdőt.
Az elmondottak alapján mégsem vagyok akkora sz@r ahogy beállitott a volt párom.
Eléggé lerombolta az amúgy se sok önbizalmam,az agymosás egyenlő volt azzal hogy szerettem őt,bár bántott sokat.Nem restileg,lelkileg.
Egy példát mondok,én hülye ellavirozok hozzá x100 kilómétert,minden happy,erre közli hogy az estét az exével tölti együtt buliznak,hát azt hittem falnak megyek,senkinek nem kivánom amiken átmentem mellette,és persze azért is én voltam a hibás,mert "más ennek nem tulajdonitott volna jelentőséget!"
További ajánlott fórumok:
- Bocsánat kérés? Kérjek bocsánatot vagy sem? Mikor kérjünk bocsánatot?
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?
- Megaláznám magam, ha bocsánatot kérnék a hülye viselkedésem miatt a fiútól, akivel ismerkedem?
- Megcsalt fél kér bocsánatot
- Bevallom utálom, ha valaki bocsánatot kér valakitől, és nem...