Megcsalt fél kér bocsánatot (beszélgetős fórum)
kimagyarázni nem lehet ennyire, ha erre a magyarázatra a megcsalt fél bocsánatot kér, akkor ott ő is hibázott, méghozzá nem kicsit
sok olyan szitu van, amikor valaki szereti a másikat, de az testi vagy lelki téren idővel elutasítja, azután meg csodálkozik, ha megcsalják. persze felesleges ilyen kapcsolatot fenntartani, de az egyik fél részéről érthető, ha nem dobbant, mert reménykedik, hogy megváltozik a helyzet, a másik fél meg természetesnek veszi, hogy ilyen kapcsolatot is elfogad a másik
Pontosan! Egy héten egyszer könnyű elővenni a jobbik én-et. :)
Más mint egész héten összezárva lenni.
mert?
mit ér el a képmutatással?
miből gondolod, h ez képmutatás?
Legjobb védekezés a támadás... örök igazság ez, bármilyen közhely is.
Nyilván a megcsalt fél is legyen rálátással az okokra, de a csaló meg nem megoldást keresett, nem megbeszélt, hanem csalt, úgy hogy szerintem ne nagyon támadjon.
Ilyenről nem is hallottam. Jó nagy szócsavargató lehet az illető, ha úgy ki tudja csavarni a dolgokat, hogy még ő lesz az áldozat.
Erről az jutott eszembe, hogy az a nő akit rendszeresen vert és porig gyötört a férje, az természetesen a hibás, mert a viselkedésével felbosszantotta a férjét. Pl milyen bosszantó lehet, ha vacsora mellé feltálalt sör nem megfelelően hideg?!Ez ok a verésre. naná, hogy az asszony hibás! Kérjen hát bocsánatot a viselkedéséért.
Az a pasi pedig, akinek a felsége éppen a közös gyereküket szüli a kórházba, milyen mérges lehet, mert az asszony nem áll rendelkezésre, ergó meg kell csalni szegény férjnek. Naná, hogy az asszony a hibás, miért nem volt kéznél, mikor kellett?! Nosza fügén tolongjon a bocsánat kéréssel!
Szóval még a kérdésfeltevés is abszurd! Az meg pláne, hogy van aki egyet is ért vele.
Nem rólam van szó, egy családanya ismerősömről, aki titkos viszonyt folytatott nagyon sokáig egy másik pasival. Aztán amikor kiderült, akkor a nő elkezdett sárral dobálózni, hogy ennek ilyen, olyan, amolyan oka volt, és egyébként is... aztán végül a férje kért bocsánatot.
A kérdést igazából azért tettem fel, mert nekem nagyon kikerekedtek a szemeim, hogy ilyen létezik, hogy az kérjen elnézést, akit elárultak.
...ja, én most nem pont erre gondoltam.
De nagyobb százalékban van ez a típus is :(
Jaj már, egy pasinak bőven elég egy prosti látványa, és máris a gondolkodó szerve után megy.
Kétféle férfi van, ha évtizedekben mérünk,
vagy hűtlen, vagy impotens.
...és én is.
Mindig az ok- és okozati függéseket (is) kell nézni...
Vélt, vagy valós a megcsalás?
Ha vádaskodás volt, akkor lehet pitizni a bocsánatért. :-)
Ha bzonyított a megcsalás, akkor magadtól kell bocsánatot kérned, hogy egyetlen percet is rászántál.
Adott esetben a megcsalt fél is lehet "hibás"... mármint sztem egy ilyen szituációban mindenkinek a saját felelősségét kell nézni...
(bár lehet ezzel a véleményemmel egyedül maradok)
További ajánlott fórumok:
- Bocsánat kérés? Kérjek bocsánatot vagy sem? Mikor kérjünk bocsánatot?
- Miért nem tudnak a férfiak bocsánatot kérni? Számít, hogy kimondja, vagy elég ha cselekszik?
- Hogyan kérhetnék bocsánatot, ha eltűnt az életemből?
- Megaláznám magam, ha bocsánatot kérnék a hülye viselkedésem miatt a fiútól, akivel ismerkedem?
- Bevallom utálom, ha valaki bocsánatot kér valakitől, és nem...
- Mit csinálsz, ha nem tudsz bocsánatot kérni?