Bloccs vízálló gipszvédő. (beszélgetős fórum)
Szia! Ha még aktuális, mi most próbáltuk ki.
Rögtön kettőt is, mert az első kicsi lett és a második is épphogy jó, pedig az ő mérettáblázatuk alapján választottunk. Mondhatom így még inkább húzós dolog. kb egy óriási lufit képzelj el vastagabb anyagból, melynek a vége szűkített és az tapad annyira a testrészhez, hogy nem engedi be a vizet. Egyébként a funkcióját teljes mértékben betölt.Valóban vízhatlan. Viszont sokáig nem használható. Gyártó 60 perc viselést javasol. Gondolom egészségvédelmi okokból.
Kb eddig lehet elviselni a szorítását is. Valamint annyira beleizzad az ember (keze),mintha vízben ázott volna ki. Ez a nyirkosság a gipsz alatt, környékén is érezhető.
Ha a vásárlás mellett döntesz mondhatnám, hogy nagyon figyelj a méret kiválasztására, de ez önmagában nem elég, hiszen csak felvételkor derül ki, hogy megfelelő-e a választott darab.
Véleményeket szeretnék kérni a termékről.
Bokaszalagszakadás miatt gipszet kaptam, 5 hétre, de kerestem megoldást, hogy ne kelljen lemondani a további strandolásokról. Találtam egy terméket, de húzós az ára, gondoltam hátha találok olyan embert aki már használt ilyet.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Melyik a legjobb vízálló szemceruza?
- Ajánlanátok nekem vízálló alapozókat?
- Milyen vízálló festékkel lehet lefesteni a fürdőszobai csempét, ha nincs pénz kicserélni?
- Mi a teendő, ha az elvileg vízálló Sony Xperia Z1 Compact beázott? Fél éves ..
- Melyik vízálló szempillaspirált érdemes megvenni?