Mi a teendő, ha az elvileg vízálló Sony Xperia Z1 Compact beázott? Fél éves .. (tudásbázis)
7. bowie
2015. aug. 24. 08:53
sima régi telefonjaimat rendszeresen mostam ki mosógéppel és kutya bajuk nem lett. :D
6. f8db0709b8
2015. aug. 24. 07:03
Ezek az okostelefonok....csak a baj van velük...
2 éve egy mezei alcatelem belesett egy vödör hypos vízbe....hát ázott vagy2 percig mire kitudtam kotorni a vízből...kiszárítottam és azóta is működik....gondolkodom visszacserélem az okosomat erre....
Ilyen vízálló cuccokba egyébként sem hiszek..nem is értem miért...
5. 25800e2d09
2015. aug. 24. 06:34
Sajnos ez folyamatos probléma volt amióta a sony vízálló telefont csinál. Az én sima Z-mből konkrétan kiszakadt egy év után a tömítés XD de mivel céges volt így nem érdekelt.. Az egyik kollégának belülről párásodott. Egy másiknak random embereket hívott önállóan a telefon (beszélgetés közben!) :D mondjuk ez utobbi az android baja..
4. sacc01
2015. aug. 24. 01:18
Ráfröccsent csak a víz,és le volt zárva a fedél :/ Csak 3-at rezeg mikor be akarom kapcsolni,és semmi.... Ezek a praktikák,mint rakd rizsbe..? :D
3. *ÉszakiFény*
2015. aug. 23. 19:39
Mi is így jártunk a Z3 compact-al. Most szervízben van 1 hete. Elvileg javítják, idáig még nem dobták vissza. Majd hívnak, ha kész...
2. 25800e2d09
2015. aug. 23. 19:28
Hát hogyan ázott be. Mert hivatalosan vízálló de inkább fröccsenés álló. Ha nem volt jól lezárva az usb fedél akkor fújhatod egyébiránt szerviz. A magyar szervizt meg ismerem rendszerint visszadobják. Ha szerencsés vagy cserélik
1. sacc01
2015. aug. 23. 19:18
Elvileg vízálló sony z1 compact beázott, mi a teendő ilyenkor? Fél éves ..
További ajánlott fórumok:
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?
- A pasim három hét után egy e-mailben dobott ki...pedig elvileg minden rendben volt...Segítsééég!
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- 2 óránként szopizna a babám - ez nem baj? Elvileg 3 óránként ideális, de a szívem megszakad úgy sír...
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Bölcsi 5 -ig van elvileg nyitva, de hozzam el a kicsit max 3-kor?!!!