Ajánlanátok nekem vízálló alapozókat? (tudásbázis)
Bocsánat, a kifejtés lemaradt.
szóval ez egy szerb professzionális márka, drogáriásnál jobb áron. Ez a termék erős fedésű és teljesen víz- és izzadásálló. Nekem nincsenek bőrhibáim, csak egységesíteni szeretem a bőrömet a pirosító előtt, ezért én primerrel szoktam hígítani, így egész vékonyan is feltehető, vagy lehet simán magában is, erős fedésért. Szemem alá magában korrektornak szoktam használni, könnyezést is szépen bírja. Hypoallergén, nagyon enyhe illata van, és jó szívvel ajánlom, kb. 2500 Ft.
sziasztok,azért kérdezem ezt,mert sajnos T vonalban zsírosodik az arcom és a nap végére sajna kenődik az alapozóm szanaszét,ha nem púderezem át hatszázszor.
rájöttem,hogy a vízálló alapozók sokáig fentmaradnak,és ami tényleg vízálló azt tényleg csak sminklemosóval lehet levakarni.Az Image egy ilyen márka , most használom,de egy üveg 21000 ft,ezt sokallom érte.
A másik általam kedvelt alapozó az Astor Perfect Stay,gyönyörűen fed,de krémes,és nap végére kenődik az is....köszi előre is a segitséget
További ajánlott fórumok:
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Melyik a legjobb vízálló szemceruza?
- Hol lehet kiváló minőségű alapozókat venni?
- Milyen vízálló festékkel lehet lefesteni a fürdőszobai csempét, ha nincs pénz kicserélni?
- Mi a teendő, ha az elvileg vízálló Sony Xperia Z1 Compact beázott? Fél éves ..
- Melyik vízálló szempillaspirált érdemes megvenni?