Hol lehet kiváló minőségű alapozókat venni? (tudásbázis kérdés)
én az oriflame alapozóját szeretem a giordani gold márkát, krémes, nem szárít, mondjuk nekem száraz a bőröm, és a vichy.nél is sokkal jobban bevált nekem, viszont a fedése nem teljes, de így nem is kelt maszkhatást, viszont az ára 2000 - 3000 között van, közben néztem akkor ez neked így sok,
ha jó minőségű a bőröd akkor tényleg jók lehetnek az olcsóbbak is, nekem azok sajnos elég "darabosak" voltak a bőrömön
XIV ben.
És a Honeyt szerettem és a Beiget.
Nem, mert nekem nagyon jó nappali arckrémem van ami bevált. És tényleg csak heti 1-2 alkalommal szeretnék egy kis alapozót, hogy "legyen valami színem". :)
Ezért sem akarok 2000 ft ért venni, mert nem használnám el.
Hol laksz?
Nekem is soliteint van, 5 ös.
Hol van Müller?
Nálunk csak Rossmann és Dm van. Régen volt Solitein krémpúderem, ritkán kell, de télen szeretem, ha van egy kis színem, de nem akarok drágát venni.
Tudtok nekem olyan helyet mondani, ahol jó alapozókat lehet kapni? (DM en kívül)
Olyasmi helyeken, mint a fodrászkellékes, kis sminkes üzletek?
Ritkán használom, de télen kellene és a nagyobb helyeken meg "aranyárba" van. Köszönöm.
További ajánlott fórumok:
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?
- 20.000 forint alatt lehet kapni nagyon jó minőségű tabletet?
- Mennyire megbízható az e-bay-en vásárolt póthaj, ami 3000-4000Ft-ba kerül? Nem lehet rossz minőségű?
- Jó minőségű, 3, 5%-os tartós tejet meg lehet altatni?
- Szegeden hol lehet nem kínai minőségű és méretezésű, 3-as csomagolású boxert kapni emberi áron?
- Kiváló minőségű alapozó-érett, de zsíros tág pórusokra. Tudtok ajánlani?