Blackberry-t használók!! (beszélgetés)
8. indi66
2012. máj. 5. 17:28
Ha valaki még betér véletlenül akkor még mindig szeretnék bővebb tapasztalatot :)
7. indi66 (válaszként erre: 6. - Szilvita)
2012. máj. 5. 10:16
Értem. Nézelődtem most az interneten felőle, hát nem tudom. :D
6. Szilvita (válaszként erre: 5. - Db78bacc4f)
2012. máj. 5. 10:06
Ez is igaz lehet, férjemé is és öcsémé is céges. Nem volt egyikkel sem probléma, pedig évek óta van nekik...
5. db78bacc4f
2012. máj. 5. 09:43
Én annyit tudok, hogy a Blackberry olyan alkalmazásokkal és rendszerrel van ellátva, amit igazából csak akkor használsz ki, ha üzleti telefonként használod. Pl. céges emailek titkosítása stb. Amúgy jó telefon, de a szolgáltatók sincsenek felkészülve rá eléggé azt tapasztalom (egyik barátomnak van).
4. indi66
2012. máj. 5. 08:58
Még reggel van igen :D
De ha valaki látná ezt a fórumot akkor várom továbbra is a tapasztalatokat :D
3. indi66 (válaszként erre: 2. - Szilvita)
2012. máj. 5. 08:47
:) Értem. Felmerült bennem hogy váltanék, de barátnőm Blackberry-je ma kicsit önálló életre kelt és megzavarodott. Nem szeretnék így járni :D Nagyon tetszenek egyébként és gondoltam megkérdezem mi a tapasztalat, jobb e az andoroidos készülékektől stb. :)
2. Szilvita
2012. máj. 5. 08:44
Hú, nekem sok tapasztalatom nincs, a férjemnek és az öcsémnek van, és mindketten imádták:)
1. indi66
2012. máj. 5. 08:43
Blackberry telefonokról érdeklődnék, mi a tapasztalat, melyik a legjobb, csajos telefon közülük? Eddig androidos voltam.
Előre is köszönöm. :)
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?