Biztonsági öv a kocsiban (beszélgetés)
Nem feltétlenül életmentő a biztonsági öv! Sokszor pont ellenkezőleg van. Párom két évvel ezelőtt súlyos autóbalesetet szenvedett, és az mentette meg az életét, hogy nem volt bekötve...úgyhogy ez relatív szerintem.
Persze ha én kocsiba ülök, mindig bekötöm magam, amolyan berögződés.
Általában bekötöm a biztonsági övet,kivétel ha csak a helyben közlekedem!Akkor is csak akkor hagyom ki,ha kisbusszal megyek - nem jó a bizt.öv-,ilyenkor
magam elé rakom..Fő a biztonság!Ha megúszom legalább a rendőrök ne büntessenek meg!:)
Aki veléem akar utazni,kötelező az öv használata!
Nem hiába találták ki!
Mindig mindenki beköti magát az autóban.
A hátsó ülésen utazók is!!!
mindig bekotom
Eleinte zavart, hogy ossze-vissza ugraltam a hibatlan utakon. Most meg mar nagyon megszoktam. Hianyzik, ha nem fog meg
"Sajnos előfordul, hogy a biztonsági öv öl :("
Igen, amikor az öv ki van kapcsolva és a légzsák maga alá gyűr, aztán szétroppantja a gerincet...
Ahogy beülök, én is automatikusan bekötöm magam. Régen sohasem csatoltam be magam, de amióta gyerekeim vannak, példát kell mutatni.
A községben, ahol lakunk lebénult egy kisfiú, mert nem volt bekötve és igaz, hogy csak 300 méterre volt az ovi, de eléjük hajtott egy részeg pasas. Ha be lett volna kötve, karcolás nélkül megúszta volna. Én nem akarok kockáztatni...
Én mindig bekötöm magam! Féltem az életem!
Sajnos a páromat nem lehet rávenni! Illetve mikor velem van, kényszerítem, hogy kösse be magát!
De amúgy nem használja az övet:(
További ajánlott fórumok:
- Mennyire biztonságosak a Pharmatex termékek?
- Szerintetek melyik a nagyobb felelőtlenség, megtartani a babát ha nincs anyagi biztonság vagy elvetetni?
- Te mit tennél, ha az óvoda nem lenne biztonságos a gyerek számára?
- Melyik az a kistermetü kutyafajta amit biztonsággal választhatnék 2-6 éves gyerek mellé?
- Elítélitek ha egy fiatal nő régóta keresi a boldogságot, egyedül van és egy idősebb érett férfi oldalán anyagi biztonságot és szerelmet kap?
- Kinek milyen biztonsági gyerekülése van? Szerintetek melyik a legjobb?