Bizonytalanság :( (beszélgetés)
Gondolom,hogy megoldodott a problémád.
Ilyenkor a legjobb az orvosváltás!
én a helyedben elmennék egy másik orvoshoz is. a II. női klinikán nagyon jó orvosok vannak pl.
kívánom h ne legyen nagy baj!!!!!!
Sziasztok!
Két hónapja próbálok tehrbe esni és áprilisban késett a menstruációm 8 napot. Mivel két negatív tesztem is lett majd megjött nem mentem el orvoshoz csak már mikor szerdán a 10. napja volt meg.
A doki a rendelőből azonnal az ambulanciára küldött, hogy azonnal vizsgáljanak meg mert lehez hogy korai vetélés. Az ambulancián csináltak egy UH-t ezután még mindíg nem voltak biztosak a dolgukban úgyhogy csináltak egy tesztet is. Majd miután az is negatív lett írt az orvos Norculutot, hogy elmúlik a vérzésem mert lehet, hogy elhúzódó menstruáció, de nem tudnak biztosat....Nagyon bizonytalan vagyok mert a 3. szem gyógyszer után ugyan elmúlt de még enyhén görcsölgetek mint amikor meg akar jönni..A doki azt mondat, hogy akkor menjek vissza ha újra megjött..
Volt már valakinek ilyen?Tapasztalatokat várnák tőletek..Egyáltalán nem tudok megnyugodni mert érzem, hogy valami nincs rendben :((
További ajánlott fórumok:
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Lehet, hogy agydaganatom van? Sokszor érzem magam furcsán, mintha szédülnek, de mégsem szédülök, olyan bizonytalanság érzésem van.
- Mi a véleményed a gyermekvállalásról a mai bizonytalan, válságos helyzetben?
- Biztos vagy bizonytalan?
- Hirtelen hanyinger, tompa fej, rossz latas es bizonytalan talaj erzet .Mit jelenthetnek ezzek a tunetek?