Birsalmás finomság (8 hónapos kortól) recept


1 db nagy birsalma
1/2 db alma
1 ek szőlőcukor
1 csipet fahéj
3 db szegfűszeg
A Birsalmás finomság (8 hónapos kortól) elkészítési módja:
Az almákat megmosom, meghámozom, kivágom a magházukat, majd feldarabolom. A birsalmát két deci vízbe felteszem főni, majd hozzáadom a cukrot és a szegfűszeget. Amikor a birs félig puha mellé dobom az almákat is, majd az egészet puhára főzöm. Az almákat leturmixolom, és elkeverem benne a fahéjat. Melegen tálalom.
- az elkészült finomsághoz öt csepp citromot adhatunk, hogy ne barnuljon meg
Kategória: Bébiételek receptjei
A receptet beküldte: Kedveske, 2007. szept. 28. 14:40
A birsalmás finomság (8 hónapos kortól) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.