Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Birsalmaleves recept

Birsalmaleves recept

A Birsalmaleves hozzávalói:
60 dkg birsalma
2 dl tejföl
10 dkg cukor
1.5 dl tej
1/2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 mokkáskanál só


A Birsalmaleves elkészítési módja:
Egy liter vizet a cukorral meg a sóval felforralunk.A vékonyan hámozott felszeletelt birset beletesszük és megfőzzük.A tejet a pudingporral a tejföllel meg egy kevés fórró levessel simára keverjük és kevergetve besűrítjük vele a levest.Jól behűtve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A birsalmaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook