Bio fodrászat-Vajon lenne rá kereslet? (beszélgetés)
de honnan tudjuk, hogy a bio telleg jo? lehet, hogy ez egy divathullma megint, azt irjak, hogy cska termeszetes anyagok vannak benne, es ki bizonyitja?
en nem ertek hozza!
azt irnak ra, amit akarnak!!>...
Szerintem nem.
Én a fodrászomat fizetem meg, nem a kencét, amit rámken... a fodrászom pontos (így nem kell várakoznom és közben más nő nyávogását hallgatnom), precíz és ha megkérem ő sem szól egy árva szót sem csak megmasszírozza a fejbőrőmet és hagy relaxálni, míg ő vagdossa a hajamat. Én ezt fizetem meg, bízom benne, hogy jó minőségű cuccokat ken a fejemre, még soha nem "roncsolt-hullasztott".
Bio-kozmetikával meg jártam már pórul :S nagyon durván hazavágta a bőrömet jó félévre a bionak nevezett "szemét"
Én 2-3 havonta járok fodrászhoz vágatni és/vagy melíroztatni, nem különösebben érdekel, hogy akkor mit használ, mit tesz a hajamra, hiszen 1-2 nap múlva úgyis hajat mosok otthon és használom a megszokott, jól bevált dolgaimat, akár bio termékeket is, de nem fizetnék azért 2-3 eFt-al többet, hogy a fodrász használjon ilyen termékeket.
Pécsen vagy egy biofodrászat, véleményem szerint az ő titkuk nem a termékekben van, hanem abban, hogy nem kell időpontot kérni, bármikor bemehet az ember... viszont ők nem festenek... Szerintem a mai gazdasági helyzetben az ember örül, ha megengedheti magának 1-2-3 havonta, hogy elmenjen a fodrászhoz és minél olcsóbban akarja azt megúszni.
Persze, de én hallottam egy nagyon jó gondolatot egy szakmai oktatótól.
Ha valaki pénzt ad ki a fodrásznál, nyilván van pénze rá, s rákölt 2-3 ezer forintot, viszont nincs megelégedve a munkával,( roncsolódik, hullik a haja), ha viszont meg van elégedve mindennel, az már mindegy lesz, hogy 2-3 ezer forinttal többet fizet, mert tudja, hogy igényes munkáért ad ki.
Vajon valóban így működik?
Azon gondolkoztam, hogy nyitnék egy bio/natur termékekkel foglalkozó fodrászatot. Lenne rá kereslet?
Olcsóbb biztosan nem lenne egy normál fodrászatnál, ugyanis a bio termékek előállítása többe kerül.
Lenne rá kereslet? A mai világban már mindegy, hogy milyen kemikáliát kenünk a fejünkre? Vagy tudatosabban próbálunk szépülni?
Várom a véleményeket, köszi sánö.
További ajánlott fórumok:
- Bio fodrászat
- Miskolci fodrászat kozmetika
- Mi legyen a fodrászatom neve?
- Tud valaki Budapesten olyan fodrászatot, ahol a levágott hajat megveszik és még a frizurám is rendbe rakják?
- Milyen terméket érdemes behozni külföldről nagyobb tételben, itthoni eladásra? Mire lenne itthon kereslet?
- Svédországban szobafestőkre van igény? Ha nem is dolgozik gyorsan, de igényes a munkájára, számlát+garanciát ad - lenne kereslet munkájára?