Bika férfi és oroszlán nő (beszélgetés)
Nálunk az volt a baj hogy mivel nem tudom kimutatni az érzéseimet így a kiszolgálással próbáltam kompenzálni amihez nagyon hamar hozzá is szokott. mikor én igényeltem a kényeztetést akkor az "ott a konyha csinálj reggelit, ja nekem is köszi" mondattal le volt tudva.. távkapcsolat volt valószínű emiatt bírtam. amúgy meg pincsikutya volt a kapcsolat túlnyomó részében..
ráuntam. otthagytam. fél év után kerültem újabb kapcsolatba és ő még úgy érezte együtt vagyunk és megcsalom XD kész...
az én barátaim meg csodálkoztak hogy hogy bírom elviselni. ha kiskutya kell veszek egyet.. :D
Igen, a tűz nekem is hiányzott.
Nem egy közös barátunk osztott, hogy én uralkodok, én vagyok a vehemensebb, de ezt tudtuk.
Három évig működött is.
Aztán ... nem kertelek ... ráuntam, és megcsaltam. :(
Megölik egymást,he-he...:DDD
De szerintem nem ilyenekre kellene adni,hanem dolgozni a kapcsolatokon...
Lényegtelen.
Házas.Tabu. És ennyi.
Hallgasd meg a Lord: Szemedben a csillagok c. számát! Olyan mélyen van a valós jelentése, hogy 20 évig hittem azt, hogy értem.
:)
"De szerettem a nyugis hozzáállását :) Meg a szeretetéhségét, de nem tudott "betörni" . :("
Eleinte nekem is tetszett a szeretetéhsége de egy idő után idegesítő volt.. kb annyira mint mikor egy gyerek megkérdezi 5 percenként hogy EZ MI? XD
és utáltam a végtelen nyugalmát.. még egy tisztességeset üvöltözni se lehetett vele... :D
én oroszlán vagyok és bár nem hiszek a horoszkópos cuccban de volt bika pasim.. hát.. túl nyugodt, temperamentum mentes volt. én meg grrrrrr :D nem is működött a dolog..
egy oroszlánnak (nekem XD) kell az hogy folyamatosan fényezzék az egóját. ha ez nincs meg. paff az egésznek :)
viszont ha figyelmen kívül hagyod a horoszkópos maszlagot és összeillik a személyiségetek akkor működhet is.
:DDDDDDDDDD
Hagyd, a bika pasik egoisták, birtoklóak. Felejtős.
Mint oroszlán könnyen megszereztem a bika pasit :))
De megtartani nehezebb :)
Az oroszlán hajlamos félrelépni, ha nem kap elég "tüzet" :S
De szerettem a nyugis hozzáállását :) Meg a szeretetéhségét, de nem tudott "betörni" . :(
További ajánlott fórumok:
- Melyik illik össze jobban: Skorpió nő és Oroszlán férfi, vagy Skorpió nő és Ikrek férfi?
- Vannak itt olyan párok akiknek a jegyük a következő? Oroszlán nő- Szűz férfi
- Mennyire illik össze egy bak nő és oroszlán férfi?
- Kos nő-Oroszlán férfi. Szerintetek működhet?
- Kos nő (ikrek szcendenssel) és oroszlán férfi (oroszlán aszcendenssel) milyen páros?
- Milyen páros Mérleg nő oldalán egy Kos vagy egy Oroszlán férfi?