Biciklizzünk együtt! (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekem nincs - nem is volt soha, pedig nagyon vágytam rá mindig - szobabicajom. De eddig akikkel találkoztam mindegyikőjük csak szobainasnak használta :) Ahhoz egy kicsit drága darab :)
Úgy döntöttem igazi bicajra pattanok, így azzal járok naponta dolgozni. 8 km oda (ha pontos akarok lenni 7.76) és ugyanennyi vissza. Sokszor eltekerünk erre-arra munka után, akkor a 26 km-t is beleteszem, így most "csak" a júniusi km-eket nézve: 364 km-nél járok. (Hétvégén nem dolgozom, de néha akkor is megyünk, bár az nem rendszeres)
Aktívan 4. éve tekerek, 8500 km van a bicajomba :) Ismerősök mondták, hogy a lábaimon nagyon meglátszik a tekerés. Az emelkedőket is érzékelem rendesen :D
Mindenkinek hajrázok!!!
Ügyes vagy :)
Nekem is meg volt a tegnapi 15 perc, bár simán menne több is akár.
De egyenlőre elég ez is!
Szép napot!
Én már túl vagyok a tekerésen, és az úszáson is. Igaz ma nem a szobabiciklin tekertem, hanem ki a strandra, meg haza. 15-15 perc. És úsztam a medencében 24 hosszt.
Sziasztok!!!
Szép napot!
Ma is tekerünk? Én mindenképp, ha délután szundítanak a gyerekek!! :)
Egyik télen, 2 hétig minden nap tekertem 20-30 percet, intenzíven és 3 cm ment le a combomból, a fenekemből 2 cm.
De azóta még nem vitt rá a lélek... No de most!!! :)))
De jó, de jó!! :)
Én kezdetnek 15 percig! Ennyit tuti tudok :)
Anno én is akkor tekertem, akkor volt időm rá :)))
Nekem meg van a 15 percem, nem tudom a km-t mert a kicsi belecsimpaszkodott a kábelbe, ami a kilóméter órához van csatlakoztatva így nem jó, de holnap megnézi a párom, akkor lesz ideje rá.
Egyébként pár napja biciklivel járok mindenhova, lecseréltem a kocsit :)
Váó, fantasztikus vagy!
Köszi a tanácsot, megfogadom :)
lányok! Ha fogyni akartok vele, akkor ne nagy fokozatot használjatok! Az combosít, a kicsi, vagy max. közepes pedig fogyaszt!!!!
Hajrá amúgy! :) én normál bicajon nyomom, és -6 kg-nál járok. Napi 20 km megy a lábaimba naponta
Napi 6-8 km-ert tekertem régebben, de volt hogy 2 hétig minden nap, aztán fél év múlva 3 hétig. De nem voltam eddig kitartó.
Most megyek, ma még nem jutottam el főzni, egész délelőtt orvosnál voltunk :(
Most meg már 3 gyerekem lett hirtelen :)))
Később jövök! :)
Szép napot!
Jézusom, jó sokat tekertél, én még csak kecskeméten vagyok túl :D Úgy 170 km lehet benne :))))
Akkor ideje hazajönni végre! :D
Milyen erősségi fokozaton tekertek?
Az enyémen nincsenek számok, csak egy tekerő gomb, amit pontosan 8x lehet körbetekerni.
A 4-es nagyon gyenge, az 5-ös pedig nehéz már, így 4,5-en tekerek.
Szuper!
Már vagyunk hárman!
Nagyon rossz egyedül, így legalább lesz miért tekerni, mert a kitartásom az igencsak nulla!
Én is csatlakozom. Az én szobabringám is szobainasként szolgál(t).
Kezdésnek pont jó lesz a 15 perc.
Sziasztok!
Van itthon egy porosodó szobabiciklim és egyedül nem igen veszem rá magam, hogy tekerjek, így inkább szobainasként szolgál :)
Gondoltam társasággal sokkal jobb lenne, így ha van kedved és neked is csak egy lökés kell a kezdéshez, akkor várlak szeretettel!
Én teljesen nulláról indulok, +40 kilóval.
Úgy gondoltam kezdésnek, elég lesz 15 perc!