Bianka érkezése, avagy alig várom, hogy újra átéljem! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bianka érkezése, avagy alig várom, hogy újra átéljem!
Jó időt kívánok az építkezéshez és jó kedvet!
Mi már túl vagyunk rajta és most már csak élvezzük. Volt öröm és bosszúság is, de a vége a lényeg. Amikor készen lesztek, csodásan fogod magad érezni. :)
Mire mindegyik gyereknek lett külön szobája, nem is tartottak rá igényt, mert annyira megszerették és megszokták együtt. De kamasz korban jól fog jönni. :)
Nálunk előbb voltak a gyerekek, aztán jött minden más. Nem volt könnyű, de ennek is van előnye.
Áldás egy jó testvér és pótolhatatlan. Én is hugi vagyok. A szüleimen kívül a nővéremtől is önzetlen szeretet kaptam.
Nálunk a családban szerencsére nincs is egyke gyerek és ez olyan jó. A gyerekeknek is az.
Látom, lelkiekben már felkészültél. Most már csak a fizikai van hátra. ;)
Az első szülésem után én is éppen azt gondoltam, hogy soha többet, de hamar elmúlt. Nem hittem volna, hogy köddé válik, de tökéletesen így van.
Határtalan boldogság, amikor megérkezik a kistestvér is, - majd meglátod. :) Kiteljesedik a család. A testvéreknek is szükségük van egymásra.
Ugrás a teljes írásra: Bianka érkezése, avagy alig várom, hogy újra átéljem!
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Házasság a baba érkezése után
- A kistestvér érkezése lelki törést okoz?
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?
- Dani baba érkezése
- Gergő érkezése