Dani baba érkezése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Dani baba érkezése
Hát akkor Dina és marcibaba isten hozott a klubban:))))Annyira élvezem minden percét az újra babázásnak.És mennyire másképp figyelek a babámra.Bizonyos dolgokért jobban aggódok,másokért kevésbé.....
Megállítanám az időt,mert tudom milyen hamar lesz a kisbabából nagy gyerek:(
Sziasztok!
Így igaz teljesen más ha valaki 20 évesen szül vagy 30 évesen. Én az első fiamat 21 éves koromban szültem és ő már igazi nagyfiú 14 éves, a másodikat 10 év különbséggel, 31 évesen és a kis Marcell 4.5 éves. Teljesen más ilyen korban anyának lenni tapasztalatokkal teli. Nagyon igaz, jó kis történet. Gratulálok a babához nektek!
Jó volt olvasni és örülök,hogy ilyen gyors szülésed volt:)
nekem is megadatott a 2.baba.Az elsőt 28 évesen, a másodikat 43évesen 3 hónapja szültem.
Eleinte féltem, a nagylány 15éves,félig felnőtt,milyen érzés lesz újból babázni,de nagyon jó:)))
olyan jó volt olvasni megtelt a szivem boldogsággal,gratulálok!!!
én háromszor szültem mind a háromszor bele akartam halni a fájdalomba és mégis a legszebb,leggyönyörübb élményem!
Jó volt olvasmni a szüléstörténeted, örülök, hogy kellemes élmény volt. Az én lányom lassan 1 éves lesz, de még mindig gyászolom a pocakom. Főleg azért, mert úgy érzem, nem lesz testvére. A szülés, annak ellenére, hogy majdnem vákuum lett, nem is hagyott bennem olyan mély nyomot, már másnap úgy voltam vele, hogy újracsinálnám, de sajnos az utánna történtek miatt úgy érzem, nem mernék mégegyszer belevágni.
De ki tudja, lehet én is 10-15 év múlva máshogy látom a dolgokat. Az biztos, hogy ha esetleg mégis lesz tesó, köztük is nagy lesz a korkülönbség, és szerintem nincs is azzal semmi gond. Jó babázást! :)
Végre megjelent a szüléstörténeted!:-)))
Gratulálok nagyon szupi lett!:-))
Puszi Nektek!:-D
Jó volt olvasni a leírást.Gratulálok a családodhoz!:)
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Jó volt olvasni a történeteteket, újfent gratula!
Puszi Dani babának is, Neked is!
Gratulálok!
Én 38 éves múltam nov. 01.-én. :)
Jó volt elolvasni. Nekem is hasonló az életutam,16 éves fiam mellé vártunk tesót a 2. házasságomban,de sajna nem maradt velünk...
Gratulalok! Nagyon szep szulesben volt reszed es nagyon szepen le is tudtad irni.
Jo egeszseget Nektek!
Epres nagyon megható volt a cikked,gratulálok hozzá én is,de leginkább az édes Drága Kisfiadhoz!
Megkönnyeztem! <3
Epres, én teljesen kész vagyok!!! Végig lúdbörzött a hátam-egy igazi írónő veszett el benned, komolyan! Nagyon szép, megindító a történeted.
Végigkövettem a várandósságodat, a szülésed-nagyon jó volt ezt most összefoglalva is olvasni. Gratulálok a cikkhez-de elsősorban a fiadhoz! Teljen sok örömed bennük!