Bevérzett szem (beszélgetés)
Igen.
Egyébként ez nem szebb lesz hanem napról napra egyre csúnyább ahogy,gondolom én a vér szétoszlik benne.
Mire ez eltűnik:(
Jól tetted, hogy elmentél, legalább megnyugodtál!
Nekem is bevérzett reggelre, biztos amiért ide írtam:)
sziasztok
Rutascorbint kaptam rá.
Megnyugodtam hogy látott egy orvos is azt mondta nyugodjak meg mert annyira nem komoly mint amilyennek kinéz:)...
Reggelre különben még csúnyább lett, lejjebb is véres,gondolom eloszlott a vér..
Na mindegy ,remélem minél előbb elmúlik
Köszönöm hogy írtatok.
felesleges orvoshoz menni vele. megerőltetéstől, erőlködéstől szokott előfordulni.
nekem pl a szülés után volt... de mondjuk katasztrofálisan.
rutascorbint szedtem rá, de tk mindegy volt.
c vitaminnal elősegítheted a felszívódást... de majdhogynem tök mindegy, hogy mosz 10 vagy 8 nap alatt rendeződik a dolog.
Nem kell semmi papír, beállsz a sorba, adnak egy sorszámot, az a doki fogad, akinél legkevesebb előjegyzett beteg vár.
Én pont pénteken mentem, alig voltak , 1 doki rendelt, fél óra. A szemnyomást akkor mérik, mikor előtte behívnak egy kis szobába, egy géppel nézel szembe, levegőfújást érzel a szemdenél, 1,5 perc:))
Én nem szoktam menni, de rólam ne vegyél példát!:)
Menj el, azzal rosszat nem teszel, de lehet az orvos is csak találgat, megkérdezi megerőltetted-e esetleg, és ha megnézi akkor nyugodtabb leszel:)
Megerőltetés vagy magas vérnyomás is lehet az oka.
Nekem többször is előfordul, hogy bevérzik.
nem mielőtt, miután. :)
A vérnyomásod megtudod mérni, hogy nem magas-e?
A szemészet nem beutalóköteles.
Lehet szemnyomást mérni levegő befújással, gép elemzi, vagy az orvos nézi egy szerkentyűvel mielőtt elérzéstelenítette a szemet.
Szemnyomást azt hogy mérik?
Azt sem tudom szemészetre kell e beutaló vagy ilyenkor a háziorvos ad valami papirt hogy sűrgős??
Nem hinném hogy megerőltettem magam mert nem nehéz fizikai munkát végzek. Sosem volt baj a szememmel azért vagyok megijedve nagyon :(
Neked elmúlt? Használt a szemcsepp?
Másfél hete volt ilyenem. Elmentem szemészetre, receptes cseppet adott.
Vérnyomást kérdezte, a szemnyomást ott megmérik.
Doki szerint megerőltettem magam.
Szerintem is; porszívóztam.
Sajnos ma már nincsen orvos azért is irtam gyorsan ki hátha valaki volt már így mert nagyon megijedtem:(
Fájt a fejem és a tarkóm is ma amit betudtam az időjárásnak és ilyen máskor is van de lehet hogy akkor a vérnyomásom :(
Olyan ijesztően néz ki:( Mintha vér fojt volna felül szemembe :((((
Lehet megerőltetted magad munkában, edzésen. Az is lehet magas a vérnyomásod, a szemnyomásod..nagyon sok oka lehet, kehet komoly és bagatell.
Menj el szemészetre csakis ő tud bármi megnyugtatót mondani Neked.
sziasztok.
Az előbb vettem észre hogy a szemem felül bevérzett.A felső szemhéjam pont eltakarja ,csak ha felfele nézek akkor látszik de nagyon nagy vérfolt van benne. Szinte az egész felső rész véres.
Meg vagyok ilyedve :(
Volt valakinek ilyen?
Mi lehet ez???
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Szójáték személyes névmásokkal. Sorrendben: ÉN, TE, Ő, MI, TI, ŐK (A szóban bárhol lehet)
- Lézeres szemműtét
- Történelmi személyek - ABC-ben
- Bedagadt, bevérzett szemgolyó