Bevált trükkök ágyba csábításhoz vagy éppen máshova! :) (beszélgetés)
Minek?Nincs ötleted?
...színházi ruhatár,felüljáró autópálya fölött,pláza tetőkertje,üvegfalú lift,szénakazal a pusztában,vidámpark elvarázsolt kastély...vagy dodzsem
A kérdés elolvasása nélkül is izgis volt a válasz :)
Párodra is nyomsz vagy csak magadra? Egy szőrös mellkasról mennyire nehéz lenyalni a tejszínhabot?
Tyűűűűű de jók! :)
Vaaaaagy, valamit onnan akarj elvenni ahol éppen van, és "véletlenül" érj a farkához, mikor odanyúlsz azért a dologért.
Vagy, mély lehajlással vagyél fel valamit előle.
Ésatöbbi :)
Szia!
Még nem kellett próbálkoznom semmivel, elég ha kijövök törölközőben a fürdőből.
Ha bejön a párodnak, akkor kezdj el spontán trágár szavakat használni, természetesen szexuális témájút. Nem is muszáj, hogy trágár legyen, csak témába vágjon. Pl. mondjad dolgokra, hogy merev, nedves, feláll, stb...
Vagy pl. tartsál ruhapróbát, mondván, hogy nem sokára itt a nyár, ellenőrződ, hogy a szoknyáid rád jönnek-e még. Aztán hajolgass a szoknyában és kérdezd meg a párod, hogy nem látszik-e ki a feneked. Persze előtte sunyiba akár nyakik is húzhatod a szoknyát, hogy mindenképp kilátszódjon.:D
Vagy rajzolj valamit és utána kérd ki a véleményét róla. Természetesen ez is szexuális téma legyen.
Akivel jó volt a szex (mennyiség, minőség), ott nem kellett trükk.
Aki "alul" teljesített, ott meg aztán hiába próbáltam dolgokat.
Jó, egyik se tizenéves kapcsolat volt.
Jó sztori volt...:D
Egy híres-hírhedt pszichiáterről van szó...
Látni kellett volna a fejét,amikor visszaordibáltam neki...:D
Akkor ne nevezzük trükknek, csak csábításnak.
Egy Nő igenis csábítson! Szerintem...
Nem lett belőle semmi.
Úgy döntöttem,nem érne meg nekem immáron ötödszörre 10 ezer Ft-ot,hogy elmenjek hozzá a magánrendelére.:)
A combfix ha kivillan, vagy a keze megérzi a harisnyatartó szalagját (ha erre gerjed amúgy is akkor pláne).
Egy szenvedélyes csók, és határozott rámarkolás.
Vagy csak egyszerűen a fülébe súgni, hogy: "rettenetesen kívánlak!"
:)
Vaaaagy, úgy várni, hogy te már elkezdted magaddal a játékot. Tuti beszáll "segíteni" :P