Beültetés után miért szurkál a hasam alul? (tudásbázis)
Sajnálom :-(
Nagyon én sem merem beleélni magam, de azért ott van a gondolataimban hogy milyen jó is lenne :-)
Sziasztok!
Nekem ugyan nem beültetés volt, hanem inszemináció...de nekem is szúrkál, nyilall 2 napja szinte folyamatosan. Első inszem, para is van :-) de ezek szerint én is megnyugodhatok?
Szia
Nekem is szurkált rögtön a hasam és arra gondoltam hogy ez biztos jó jel
Nálam sikeres volt a beültetés
Szurkolok neked
Köszönöm 😊.
Sikerült neked amúgy a beültetés. Ma már nem érzem amúgy a szurkalast, csak 3 napig volt ez.
Köszi, kedves vagy 😊.
Sajnos a doki aki a beültetést csinálta nyilván túl van terhelve és nem lehet ilyennel zaklatni, nem is igazán foglalkoznak alapból a beteg kérdéseivel, ő meg aztán sajnos főleg nem. Tudom, tudom, álljak a sarkamra, stb. Hidd el, az is megvolt már, meg is kaptam a kiosztást, hogy ne akarjak okoskodni, vagy ha jobban tudom az orvosnál csináljam ahogy akarom. Na kb ez van, ha nem magánba mész, és sajnos tavaly óta a legtöbb meddőségi intézet már állami, úgyhogy kussolni kell és örülni, ha van rád 5 szabad perc.
Sziasztok. Kedden volt beültetésem és azóta hol jobban, hol kevésbé, de szinte egyfolytában szúrkál a hasam alul, bár nem tudom eldonteni igazán, hogy a petefészkek vagy a méh környékén, de úgy igazából mindenhol. Ez volt életem második beültetése fagyasztott embriókkal, szóval most nem volt leszívás meg ilyesmi, tehát nem annak az utóhatását érzem.
Volt más is így? Nem tudom hova tenni a dolgot.
További ajánlott fórumok:
- Hétfőn terhességi teszt, beültetés után 11 nappal. Szerintetek pozitív lesz vagy sem?
- Beültetés után hány nappal csináltatok otthoni terhes tesztet?
- Sikeres beültetés után voltak tüneteid?
- Foghúzás utáni azonnali fogbeültetés létezik?
- Hajbeültetés után hogyan akadályozzák meg, hogy ne hulljon ki a haj?
- Sziasztok!Mitől lehet az, hogy fáj, szúrkál a hasam alul és hátra nyilal az is fáj ha leülök!Tegnap délután kezdődött!Lehet, hogy felfáztam?