Beteg fogtól lehet nyakfájdalmam? (tudásbázis)
Januárban kell csak visszamennem a fohammal
Ma viszont annyira fájt már nyakam és vállam, hogy elmentem a háziorvoshoz, aki izomlazitó gyógyszereket írt fel!! Icipicit jobban vagyok, de halványan sem hasonlítók még régi önmagamra.
Simán. Az öcsémnek konkrétan volt ilyen, és akkor szűnt meg mikor kihúzták a fogát.
Ha már kezelték a fogadat, biztos vissza kell majd menni kontrollra, a doki megmondja, hogy mi van. Elvileg ha gócos fogról jön, akkor fogászati röntgen is megmutatja, ha góc van a fogadnál. Gondolom még az ünnepek előtt a végére akarsz járni...
Ha azt mondtta,hogy 1-2nap múlva el fog múlni,akkor várj türelemmel!
Nekem hétfőn húzták ki az egyik rágófogamat,felül,már fájt a fülem,az alsó állkapcsom,a fejem....mára el is múlt szépen...
Sőt, van, amikor azt sem tudja az ember, hogy nyaktól fáj a foga, vagy a fogtól a nyaka. Ezek az idegek rémes dolgok. Nekem gyökérkezelés után egy hónapig fájt, de nem is hiszem, hogy tökéletes lett a munka, mert időnként még most is előjön.
Öblögesd gyulladáscsökkentő szájvízzel! Csodát tehet.
További ajánlott fórumok:
- Beteg a cicám, sokat hány, tud valaki segíteni, mi baja lehet? Aggódom!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Miért elfogadott tény, hogy az óvodában a gyerekek folyton betegek?Nem lehetne ellene tenni?
- Csak fogtól lehet arcduzzanat?
- Lehet a rossz fogtól piros az arc?
- Fülfájás lehet egy fogtól?