Beteg édesapám fázik a fűtött lakásban, hogyan segíthetnék neki? (beszélgetős fórum)
Műanyag palackba jó meleg vizet töltsél, és tedd a lába alá, mellé az ágyba.
Mikor kicsi voltam, és csórók voltunk, nekünk az volt az ágymelegítő. :)
Olyan jó meleg órákon át.
Hogy ne fázzon otthon!!!!!!
Ez a tablet mindig átírja!
"Beteg édesapám fázik a fűtött lakásban, hogyan segíthetnék neki?"
"Most azonban tüdőgyulladással került be a korházba."
Nem egészen tiszta, hogy most a fűtött lakásban fázik-e, vagy a kórházban fázik???
Ha a fűtött lakásban fázik, akkor azt jelenti, jelentheti!!! hogy lázas! Olyankor a beteg szinte reszket. Gyakorlatilag akármilyen melegítőt, egyebeket raksz oda neki, amíg a láza le nem megy, addig bizony fázik!
Ha a kórházban fázik, ott viszont nem nagyon tudsz mit csinálni, mint jó vastag pulóvereket, zoknikat, hasonlókat viszel be neki, hogy a paplan alá melegebben öltözzön, ugyanis a kórházban a fűtést, és egyéb rámelegítő készülékeket nem te szabályozod.
Nagyon szeretem a mikrózható töltött kis párnákat melegítve. Nekem meggymaggal töltött van, de könnyen elkészíthető, s akár rizzsel is lehet tölteni.
Jobbulást apukádnak!
Ideiglenesen egy forró vízzel megtöltött flakon is megteszi.
Vagy egy àgymelegítő takaró :)
Szellőztess többször, mert ha már szinte ráizzad a ruha, akkor is tudnak fázni.
Réteges ölt. ha melegítő nadrág van rajta, vegyen fel egy jégeralsót, vagy ffi. harisnyanadrágot. Időnként járkáljon, ne csak üljön.:))
Érszûkûletes?
Vastagabb, melegebb ruha, vastag zokni, de a talpára ajánlott paprikakrémet kenni. Az nagyon jól felmelegíti a talpat.
Sajnos az ilyen betegnek a nyári 40 fokban sincs melege.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- Löttyedt, narancsbőrös fenéken és hátsó combon hogyan segíthetnék?
- Híznom kellene! Milyen szerek segíthetnének az evés mellett?
- Hol, kinek segíthetnék a rengeteg összegyűlt műanyag kupakkal?