Beszállt a liftbe az egyik házbeli lakó, és volt képe... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Én nem hiszem el, hogy egy fiatal ember nem tudja ezt kontrollálni. Akkor nem szállok be a lifte, hanem megyek gyalog.
Azért kezdtem kiabálni vele, mert még röhögött is, hogy hopszi, ez kijött, remélem a lift leér, mire jön a tesója.
Nézd, én is röhögök már, mert így visszagondolva komikus volt a helyzet, de ott mondtam neki, hogy igazán kinyöghetett volna annyit, hogy elnézést, nem pedig még humorizál is azon, hogy egy disznó. Erre azt felelte, hogy gondolom a te se.ged sem szent. Erre mondtam neki, hogy valóban nem, de a záróizmaim ezek szerint megfelelően működnek, ha neki nem, akkor ezen gondolkozzon el, mikor legközelebb valaki az ő szent seg.gét kezelgeti.
Nagyon pipa voltam, büdös is volt, bunkó is volt. Hát na.
Illő, nem illő... a szükség az nagy úr, azt mondják, inkább ez, mint a körzeti orvos.
Sikerült még mindig visszatartani, de ez nem mindenkinek megy.
Ő szellentett, te meg kiabáltál, azt sem illik, arra szintre süllyedtél. 1-1
További ajánlott fórumok:
- Az egyik szó utolsó magánhangzója a másik szó elsője
- 3 betűs! Juss el az EGYIK SZÓBÓL A MÁSIKIG úgy, hogy mindig CSAK EGY BETŰT CSERÉLSZ ki!
- SCRABBLE kapsz 7 betüt és az előző szó egyik tetszőleges betűjével "kapcsolódva" írj belőle 1szót a maradék betüket pótold ki vegyesen 7re.
- Te kit zárnál 17 órára egy liftbe?
- Tényleg beszállt 1 galamb a kórházba az ablakon 1 beteg emberke ágyához? Nem volt szegénynek senkije sem.
- Mi lehet a bajom? Olyan, érzésem van, mintha hajóban vagy liftben lennék.