Bermuda-háromszög! Kinek mi a véleménye róla? (beszélgetés)
A zoknikat a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú tünteti el. Ez az egyik legfőbb bizonyíték a létezésére.
Az igen,nem tudom, hogy mi lehetett!
másnap nem volt a tv-ben vagy ilyenek, hogy mik voltak az égen?
szoktak utána ilyenekről írni!
Ugye? Nekem se volt több.
Hogy szép volt, azt nem mondanám. Furcsa inkább. Egy ilyen jelenségnek nincs keresnivalója a normális életben. És ha már a férjemnek is feltűnik, akkor tényleg nem hétköznapi, mert ő eléggé földhöz ragadt. De ezzel még ő sem tudott mit kezdeni.
Vagy félórán keresztül néztük, aztán fázni kezdtünk.:-) Éjfél előtt már nem voltak mozgó csillagok az égen, ennyit tudunk biztosan.
tehát nem volt ott semmi mégis hallottál valamit! és még beparáztatod a kolleginát! :)
ugrálás, az elég sűrűn van itthon is, este!
ehhez nem tudok hozzászólni, ötletem sincs!
de biztos, hogy szép volt!
és mennyi ideig tartotT?
párod mit mondott?
De megnéztem. Üres volt az iroda teljesen.
Mondtam is a kolléganőnek mikor beszéltem vele legközelebb, hogy mit hallottam az irodájából. Kissé ő is lesápadt:-)))
És mi van azokkal a dolgokkal, amikre nem találsz magyarázatot? Én fiatalabb koromban azért kezdtem érdeklődni a megmagyarázhatatlan dolgok iránt, mert tudni akartam, mi történik körülöttem. Mit mondjak, az esetek 80%-ában nem találtam magyarázatot, pedig nem hiszek minden kósza szellemben, és természettudományilag is elég jó állok.
8 nap múlva lesz egy éve... Éjjel fél 10, erősen fújt a szél, felhőátvonulás. A férjem kihívott, hogy nézzem már meg, mert nem hiszi el, hogy ilyesmi létezik.
A teraszról felnézve láttam az átvonuló felhőket és pár csillagot. Eddig szokványos, sőt hétköznapi. De! A csillagok egyszer csak megmozdultak. Mind!!! (Hozzáteszem, a reptér mellett élek, erős fényszennyezettségben.Csillag általában alig látszik.) A csillagok erősen fénylettek, és mozogni kezdtek. Azt hittem, azokat is elfújja a szél, de nem. A felhők mentek a maguk útján kelet felé, ahogy szoktak. A csillagok meg oda-vissza imbolyogtak, majd az egyik beúszott egy felhő elé. Amikor a végéhez ért, mintha megemelkedett volna, és eltűnt a pamacsban. Aztán előtűnt a felhő másik felén. Újra elhaladt alatta, és megint eltűnt felette. Mintha körözött volna a felhő körül.
A többi csillagszerű pont közben ide-oda vándorolt, néha eltűnt, majd megjelent a semmiből.
A felhők tisztán látszottak (fényszennyezés!).
Lehet magyarázni égő lampionokkal, de azokat nem elfújná a szél, ha a felhőket olyan gyorsan vitte?
Vagy lehettek meteorológiai ballonok. De akkor miért világítottak? És persze azokat is el kellett volna fújni a szélnek.
Helikopterek? Totális csend volt.
Repülők? Azok nem így mozognak, 43 év alatt láttam eleget, hogy tudjam.
Ötlet?
ilyen nekem is volt, nem egyszer, itthon!
arra sincs magyarázat!
lehet, hogy csak az agy játszik, nem tudom!
Nem is tudom....
Ha nem lenne, HIÁNYOZNA!!! :)
Volt már nekem is olyan, hogy teljesen egyedül voltam éjszaka a melóban és azt hallottam, mintha felettem az egyik irodában valaki éppen helyben futott vagy ugrált volna.
Erre még mai napig én sem találtam a választ mi lehetett.
További ajánlott fórumok:
- Balassagyarmat Balassi Bálint gimnázium kinek mi a véleménye róla?
- Akinek van meleglevegőfújós hajformázója, mi a véleménye róla?
- Van valakinek feltöltős villanyórája? Mi a véleménye róla?
- Édesítőpor kinek mi a véleménye róla?
- Van valakinek falfűtése?Milyen tapasztalatod van vele? Mi a véleményetek róla?
- Tönkrement a Fagor automata mosógépem. Az Euronics oldalán a legolcsóbb egy Beko márkájú. Van valakinek ilyen? Mi a véleménye róla?