Béres csepp jó immunerősítésre? (tudásbázis)
Szia!Én nem vagyok a híve a mindenféle gyógyszereknek,vegyi anyagoknak és, ha lehet nagy ívben kerülöm.Sem magamnak,sem a gyermekemnek nem szívesen adok kémiai úton előállított anyagokat,csak ha nagyon muszáj.(bár itt meg kell jegyeznem,hogy gyermekem napi 5-ször kap gyógyszert az epilepsziájára,sajnos,épp emiatt próbálom mellőzni a gyógyikat.)
Szóval és minden ősszel elkezdek egy kúrát,amit két hét,egy hét váltással csinálok.A lényege,hogy kis (bébiételes vagy hasonló nagyságú)üveget kb a 3/4 -éig feltöltök mézzel.Majd kb 5 gerezd fokit megpucolok és vékony szeletekre vágom,hozzákeverem a mézhez.3-4 napig hagyom állni,hideg helyen,minden nap megkeverve.Majd az utolsó napon keverek bele két nagy csipet fahéjat.Napi 5 ml-t adok a kisfiamnak meg szoktam én is belőle bevenni.Nem olyan vészes az íze.Nem kell taglalnom,hogy mi mire jó,a mézet és a fokit mindenki ismeri és a fahéj vírusölő hatású.Két hétig naponta,majd egy hét kihagyás,utána újra két hét.Lekopogom,hogy a gyerekem nem szokott beteg lenni.Végül is nem akarlak lebeszélni semmiről,csak szerettem volna hogy tudd,létezik más alternatíva is az immunerősítésre. :)
Bizonyára, hiszen tartalmazza a fél periódusos rendszer.
Hatóanyagok (1 ml (18 csepp) oldatban):
Vas (Vas-szulfát-heptahidrát formájában) 2,00 mg
Cink (Cink-szulfát-heptahidrát formájában) 1,14 mg
Magnézium (Magnézium-szulfát-heptahidrát formájában) 0,40 mg
Mangán (Mangán-szulfát-monohidrát formájában) 0,31 mg
Réz (Réz-szulfát-pentahidrát formájában) 0,25 mg
Molibdén (Ammónium-molibdát-tetrahidrát formájában) 0,19 mg
Vanádium (Ammonium-monovanadát formájában) 0,12 mg
Nikkel (Nikkel-szulfát-hexahidrát formájában) 0,11 mg
Bór (Bórsav formájában) 0,10 mg
Fluor (Natrium-fluorid formájában) 0,090 mg
Kobalt (Kobalt-klorid-hexahidrát formájában) 0,025 mg
Nagyon jó rá! Érdemes már ősszel elkezdeni a kúrát!
Mindenképp C vitaminnal együtt ajánlják!
Nagyon is jó. Kifejezetten legyengült immunrendszer megerősítésére ajánlják.
És a közhiedelemmel ellentétben nem hízlal. Az hízlal, ha többet eszel :-)
Szerintem igen, mert arra fejlesztették ki. Feltétlen C-vitaminnal kell együtt fogyasztani, de ezt a gyógyszertárban úgyis elmondják. Tudni kell azt is, hogy nem mindenki bírja.
Ha a keresőbe beírod, akkor biztosan fogsz találni ebben a témában már fórumot. Jó egészséget neked.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg hizlal a Béres csepp?
- Fájhat a gyomra 15 hós kislányomnak a Béres csepptől?
- 3 évesnek lehet már adni Béres cseppet?
- Mi a véleményetek a Béres cseppről?Kipróbálnám étvágygerjesztőnek.
- Ilzsu étrendkiegészítő vagy Béres csepp?
- 10 hónapos csecsemőnek létezik valamilyen immunerősítő csepp, hogy ne legyen sűrűn beteg, taknyos?