Bepanthen vagy Neogranormon kenőcs? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk a Neogranormon vált be. Ha pirosabb volt a fiam popsija, akkor a Neogranormon kenőcsöt használtuk. Most a DM-ben vettem egy új Neogranormon tégelyes popsikrémet és azt használom minden pelenkázáskor. Kellemes az illata és nem pirosodik ki a popsija.
A bepanthen csak az első időkben vált be nálunk, míg nem pirosodott a pici popsija. Na, meg a mellbimbómra is ezt kentem, mikor kisebesedett. Erre jó volt.
De mikor piros lett a popsi, a bepanthentől nem gyógyult, hanem egyre pirosabb, sőt sebesebb lett.
A dokinő mondta is, hogy a bepanthen csak addig jó, míg nincs gond a popsival.
Nekünk a sudocrem vált be. 100%-ban elégedett vagyok vele. Mindig azt használjuk.
Normál esetben gyógyszertári krém
Bóraxos, vagy bórsavas
Mindkettő nagyon jó, és olcsóbb, mint ezek a felkapott popsikenőcsök, ráadásul elég erős krémek, ha hozzászokik a baba bőre, nem tudsz mihez nyúlni, ha esetleg kipirosodik. Ha piros a popó, én sodukrémet használok :)
Szia!
Mi a kórházban kaptunk gyógyszertári cink oxidos popsikrémet, nagyon jó.
Bepanthen C nagyon jó, van benne gyulladásgátló.
a neogranormont valóban nem lehet a mindennapos ápolásra használni, de legyen otthon
ha jól használja az ember és épp gond van, az segít!
mindennapos ápolásra az egyik legjobb a bepanthen. A sudocream szintén problémás esetben jó, szárító és fertőtlenítő.
Egy gyógyszertári asszisztens és anyuka
Ha már itt mindenki indoklással ír...
Azért a bepanthen, mert én a szoptatás elején cicire is azt használtam, s a maradékot a kisfiamra kenegettem.
De mivel mi egyáltalán nem használunk popsikrémet, ha gáz van, akkor a még kórházban kapott, minta sudokrémből mindig van.
Mi így használjuk:
- normál esetben hagyományos gyógyszertári popókrém
- éjjelre, vagy ha piros, akkor sudocrem
Próbáltam már a neogranormont, az is nagyon jó volt. Bepanthent nagyobb fiamnál próbáltam, nekünk nem vált be. Nem múlt el a piros és a kiütés.......
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok!Pelenkakiütésre mi jót tudnátok ajánlani? A neogranormon, bephanten, körömvirág babakrém, boraxos( Patikai) és a sudocremen kívül.
- Ki tudja milyen a neogranormon kenöcs, és mi az összetétele?
- Tudjátok miért tartalmaz a Neogranormon hasnyálmirigy port?
- Lehet ez fogzás? Popsi kipirosodik egy nap egy-kétszer, aztán hamar elmúlik a neogranormontól. Éjszakák néha szörnyűek, másnap semmi extra..
- Mi a különbség a Bepanthen krém, Bepanthen kenőcs és Plus között?
- Használ valaki neogranormon fürdősót?