Mi a véleményetek arról, hogy a munkahelyeken kötelezővé tehetik az oltást? (beszélgetés)
A kötelezővé tétel felháborít.
Párom iskolájában négyen fognak felmondani emiatt.
Nálunk a múlt héten nem volt tanítás, annyi tanár volt covidos, hogy nem lehetett már helyettesíteni. Mindegyik oltott volt...
Van 2 oltásom, jövő héten lesz a 3.
A kötelezővé tételét bizonyos helyeken indokoltnak tartanám, de már annak is örülnék ha a munkahelyemen a maszk használata újra kötelező lenne.
Sajnos mivel baromira terjed, így nem csak a magunk egészsége a tét. Nem szeretném ha valaki miattam halna meg.
Pontosan ezt vallotta a szomszédasszonyom is, aztán elkapta a Covidot. Tegnap temették.
...hát megérte. Inkább beledöglött, minthogy elhiggye a vírus létezését és kérje a védőoltást.
Én jobban félek a vírustól, mint az oltás esetleges mellékhatásaitól. Szakemberek, szakképzett tudósok dolgoztak rajta, természetesen a Pfizert preferálom, viszont számomra nem volt kérdés, hogy beadatom az oltást.
Egyrészt a saját egészségemért, másrészt hogy másokat ne fertőzzek meg, harmadrészt hogy minél hamarabb vége legyen ennek a Covid-mizériának.
Nem, nem is tervezem. Kovidosokal is kapcsolatba kerültem, el sem kaptam. Maszkot nem hordok, kezet sem mosok mániákusan, egyáltalán nem ferőtlenítek. Próbálok úgy élni, mint annak előtte. Túl sok a hazugság, a ferdítés. Senkinek, semminek nem hiszek, csak annak, amit látok.
Most kezdenek megbetegedni az oltottak a környezetemben. Nyitott szemmel járok, figyelek.
Igen,felvettem mind a kettő oltást.A harmadikat most jelenleg nem tudom felvenni,mert covidos lettem.
Hogy megbántam-e? Mivel nem tudom,hogy ha nem oltatom be magamat mi lett volna ,igy erre nem tudok mit mondani. És ha elkapom az alatt mennyire estem volna le a lábamról?Ki tudja.Tény,hogy most harmadik hete vagyok itthol és nem igazán volt nagy "élmény"eddig,mert belázasodtam,+ a mandulám is begyulladt és bár már nem vagyok lázas,még időnként elővesz a köhögési roham.
Nekem ami a legrosszabb élményem volt ezidáig az az,hogy felháboritó az egészségügyi alapellátás állapota,hozzáállása stb.még sorolhatnám.Ezt nem csak most tapasztaltam,hanem az elmúlt évben is,amikor a kisebbik fiam volt beteg,kinszenvedés volt mire egy orvos elvállalta,mondanom sem kell magánklinikán.
Mindenkinek jó egészséget kivánok és persze szerintem igenis hordani kell a maszkot és sűrűn kezet mosni,fertőtleniteni.Én is valószinüleg egy közösségi közlekedési eszközön kaptam el.
Sziasztok!
Az érdekelni, hogy beoltattátok-e magatokat a koronavírus elleni védőoltással? Ha igen, akkor mik a tapasztalataitok? Megbántatok vagy inkább csak előnyét érzitek?
Ha nem, akkor miért nem?
Illetve mi a véleményetek arról, hogy a munkahelyeken kötelezővé teszik az oltást? Ti felveszitek vagy inkább 1 évre fizetés nélküli szabadságra mentek vagy felmondtok?
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Állami bölcsiből kitehetik a gyermekemet, ha időközben megszűnik a munkahelyem?