Bennem van a hiba, hogy a pasik akikhez volt valami közöm, visszamennek az exükhöz? (beszélgetés)
Ha egyikőtök se veszi komolyan ezt a "kapcsolatot", akkor nincs gond. Beszélgessetek, amíg jól esik, aztán vagy alakul valami vagy majd elmaradtok egymás mellől.
A társkeresőzéshez kitartást kívánok.
Miben? Hogy beszélgetünk ha úgy van? Semmi extra. Jó beszélgető társ. Talán én is talonnak érzem őt.
De tegnap óta újra társkeresőzök. Még mindig siralmas. :D
Az egyik pasi megkérdezte hosszú-e a körmöm, mert neki az a fétise ha kikaparják a hátát.
Tényleg nem az. Főleg, hogy bár nem történt köztünk semmi, randizgattunk.
Nem is értem őt.
Abba belegondoltál hogy ha veled lenne most "pár" akkor is másik nővel telefonálgatna meg chatalne ?
Nem tiszta ez így...
Telefonon hívott fel. Aztán meg küldött egy cikket amiről beszéltünk, és írásban is egy darabig beszéltünk.
De így, hogy tudom foglalt, furcsa. Megváltozott a szememben. Ami így helyes, csak furcsa. Mert ugye randiztunk, szabad volt, tudtam hogy akár még valami lehetne is köztünk. De most már ő egy foglalt pasi, mintha más embert "látnék". Tabu már.
Tegnap volt a névnapom, és felköszöntött az utolsó ilyen pasi (akivel nyáron randiztam). A volt barátnője kereste őt meg pár hónapja, hogy újra akarja kezdeni vele. Kb 2 évet voltak külön, egy másik pasi el is jegyezte. De szétmentek, és hamarosan újra felmelegítették a régi viszonyt.
Elég sokat beszélgettünk most. És tudom nem hiszitek el, de én azért sajnálnám ezt a pasit ha csalódna az exében. Amiket mesélt, hogy hónapokig szenvedett a nő miatt.. most meg újra ugrasztotta őt...
Az első az volt, hogy friss volt a szakításuk. Talán visszavágásból akart valakit a srác. Mert a lánynak lett pasija. Aztán a lány dobta az új pasiját, és újra összejöttek. Pár hónapig együtt voltak, aztán évek óta külön utakon.
A második: 3 komoly kapcsolata volt. Utólag állt bennem össze, hogy több szálon próbálkozott. A 2 exet is próbált felmelegíteni, meg engem (és ki tudja hányat). Aztán valaki csak sikerül alapon. A 2.ex-el úgy 4-5 hónapot voltak. Aztán évek óta külön. 1.számúval is volt valami kalandja.
Harmadik: 2 éve szakítottak, a lánynak lett vőlegénye, akivel szétmentek. Aztán hamarosan megkereste a randi partnerem. Ő meg ugrott neki.
"Majd eljön, akinek te kellesz, és ott szó sem lesz semmiféle exről."
Ezt megkönnyeztem de tényleg. Köszönöm!
Én egyszer említettem az exem, és láttam a férjemen, hogy rosszul esett neki. Pedig nem pozitív összefüggésben jutott eszembe. Azóta nem beszélek róla. Pedig sokszor eszembe jut, hogy a férjem ebben-abban mennyivel jobb.
Ő néha említi az exét. Engem nem zavar. Nincs miért "félnem" tőle. Anyósnál van kitéve róluk közös kép. Pedig állítólag nem kedvelték egymást.
További ajánlott fórumok:
- Ha 8 évig nincs fizetve a Tb, kérhetik visszamenőleg?
- 3 gyerek mellett visszamenni dolgozni?
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Mivel munkanélküli vagyok, 2012-ben nem fizettem be az egészségügyi adót. Ilyen esetben, visszamenőleg is kötelezhetnek a befizetésre?
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Gyerekkorotokból mennyi időre visszamenőleg emlékeztek?