Bence babánk érkezése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Bence babánk érkezése
8. Ildikó29
2010. febr. 9. 10:47
Szia enged meg, hogy szivből gratuláljak nektek Bencus babához és nagyon sok boldogságot kivánok az életben nektek
7. Babarózsa84
2010. febr. 5. 19:29
Szia! Gratulálok nektek!
Megkérdezhetem,hogy milyen szerekkel sikerült a peteérésedet rendbe hozni?
6. 3a92f8d690
2010. febr. 5. 17:21
Gratulálok nektek nagyon szépen leírtad a történeteteket:-))
5. rberni (válaszként erre: 4. - Dinus82)
2010. febr. 5. 12:58
Én nem ismertem őt,csak épp hozzá kerültem.Aranyos volt végig velem!Szerintem kérd meg,főleg,hogy ismerősöd is!
4. Dinus82
2010. febr. 5. 12:55
Lányok, nektek fogadott szülésznőtök volt a Szilvi? Nekem személyes ismerősöm, de még nem kértem meg. Most, hogy már ketten is dicséritek, lehet mégis beszélnem kéne vele... :)
3. rberni
2010. febr. 5. 12:51
Gratulálok a gyerköchöz!!Én idén januárban szültem
szintén Zegen,Kovács doktornál és Szilvi szülésznőnél!Maximálisan meg voltam elégedve velük!Minden jót nektek!
2. Dinus82
2010. febr. 5. 10:12
Szia!
Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz. Sok boldogságot és jó egészséget kívánok Nektek!
Én pár héten belül fogok szülni szintén Zegen. Nagyon örülök, hogy olvashattam a történetedet.
1. Ágica1983
2010. febr. 5. 10:03
2009. május 27-én megérkezett hozzánk a mi Bence babánk. A pontos kiírás szerint született Bencus, vagyis a 40. hétben. Az orvosom megindította a szülést, mert már nagyon lent volt a fejecskéje és 2 hete 1111 volt a méhszáj.
Ugrás a teljes írásra: Bence babánk érkezése
Ugrás a teljes írásra: Bence babánk érkezése
További ajánlott fórumok:
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Házasság a baba érkezése után
- A kistestvér érkezése lelki törést okoz?
- Az emberek többsége tényleg csak a vendégek érkezésekor takarít?
- Dani baba érkezése
- Bence érkezése