Beleszerettem, pedig nem szabadott volna (beszélgetés)
Komoly te vagy a feleseg???? Nem olvastam vissza nagyon...nem volt energiam,de ezen megakadt a szemem.
Mik vannak...ennek pedig eleg kicsi volt az eselye,meg annak,h igy a ferjedre ismertel.
Ha poen volt az mas,akkor nem szoltam,ha nem akkor meg tenyleg szappanopera.:)
Maskulonben en is feltekeny volnek,ha a ferjemre kattanna valaki.Teljesen megertem. De ha menni akarna raadnam a kabatjat.Biztos nem kuzdenek egyert sem,mai esszel.Bar nem tudni,h itt mi van,vagy lesz.
A méretek jók. DD
Szűcs Juditra? Hát, ha elvett, akkor neki bejön.:)
De olyan szigorú voltál:"akkor tiszteletben tartod a magánéletét? " csak ebből gondoltam, 1 pillanatra, de, hát leírtam. D
Nem szabad hogy érzelmek legyenek. Vagy bármilyen kötődés.
Akkor nem sérül az ember sztem. Mármint a 3.
Akkor hagyd a fenébe.
Úgysem lesz belőle semmi.
Tapasztalat
Én nem akarok másikat szerezni. Őt sem akarnám, de nem tudok mit kezdeni azzal, ami bennem van.
Egyáltalán nem akartam soha mást, hiszen ott a párom. Aztán most meg itt kínlódok.
Bar,nokent megmondani elsokent,amit erzel nem egy szerencses dolog. Vadaszosztonnek is sanyi...
Meg alapbol, ha egy ferfi akar valamit toled,eszrevenni. Lehet o nem felrelepos fajta, vagy szereti a parjat. Annyi lehetoseg van...pl szerezni masikat !
Itt vagyok :) Bár ma nem nagyon érek rá, sok a munka.
Nagyon sokat gondolkodtam az éjszaka (ismét). Nem a visszautasítás lehetősége az, ami inkább megrémiszt, hanem az, hogy esetleg viszonozza a dolgot. Ez így olyan visszás, mintha nem is tudnám, mit akarok. Lehet, hogy pedig nem is.
Hat..tul sok valasztasod nincs.
Vagy elfelejted, kerulod stb,vagy megmondod amit erzel. Aztan vagy pozitiv,vagy negativ visszajelzest kapsz.Ha negativ,akkor is kenytelen vagy elfogadni.
Mivel parotok van ez igy necces.De a tiltott edesebb,viszont a vegen keserubb.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Egymásba szerettünk, pedig nem lett volna szabad! Mit tegyek?
- Mi az amit nagyon bánsz, hogy kihagytad az életedből, pedig lett volna rá alkalmad?
- Zuhanykabint rendeltem, de a tálcát nem kaptam meg hozzá, pedig kellett volna. Hová fordulhatok?