Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Belegondoltam, hogy 25 éves voltam, amikor ide először... fórum

Belegondoltam, hogy 25 éves voltam, amikor ide először... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

tegnapelőtt 19:37
A 39 sem a világ vége. 😜 Ha jól érzem, hogy ki vagy, kb. egyszerre jöhettünk. 😌
tegnapelőtt 04:34
14 éve, pár évet kihagytam és nem az első nickem nekem sem.
11. Ildi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 19. 22:03
Én talán 6 éve...de sok olyan hiányzik akik vagy tiltva vannak vagy megunták. Igaz,én is kihagytam 2 évet
10. globus
dec. 19. 22:00
15 éve regisztráltam ide, és nem az első nickem.
dec. 19. 21:54
Én október 25.-én regisztráltam, szóval még nincs 2 hónapja, és több vagyok mint 25, szóval te nyertél. Nagy d szó ennyire fiatalon regisztrálni. Mondjuk még a 24-et se töltöttem be amikor a gyakori kérdések oldalára regisztráltam, de csak 9 hónapot voltam ott, mert nem bírtam magammal, kitettek a moderátorok, pedig akkor elmondhattam volna magamról hogy még korábban kezdtem, mondjuk nem számítottam ott olyan extra fiatalnak, mert bőven voltak ott 16 évesek is, meg az alatt is, habár a korhatár annyi volt, mégis becsusszantak, meg azért 70 éven felüliek is voltak. Most hogy végre megtaláltam ezt a honlapot még október végén, már akkor megfogadtam hogy itt igyekszem betartani a szabályokat, és ha bele gyalogolnak a személyes dolgaimba, mégha rosszul is esik, akkor se állok le vitázni senkivel, mert akkor megszívom. De szerencsére nem olyan sok eset fordult elő mint amilyenre számítottam. Azért ez egy békésebb hely így is mint a személyes kapcsolatok. Rengeteg érdekes téma van, bárkinek adok tanácsot ha az adott terület az én erősségem, és én is szívesen fogadom másokét. Jól el lehet itt ütni az időt, és elfelejteni azt a sok idiótát akikkel dolgozom napközbe. Minden nap ezzel kelek és fekszem, mindig feljövök az oldalra. Biztos még nagyobb élmény lehet itt tényleg igazán hosszú ideig lenni. Szerintem aki 4 évet eltölt itt rendszeresen, annak már rajongó tábora is lesz. Kár hogy anonimba írtad ki, pont emiatt. Úgyhogy Csak így tovább, maradj is még itt, tedd magad hasznossá, mert biztos sokan szeretnek ennyi idő alatt. Én ilyenekre nem vágyom, csak arra hogy önmagam legyek. Itt megtehetem, nyugodtan kiteregethetem a magánéletem, aki ismer se tudja ki vagyok, ezért nem rakok ki fényképet se. Te meg értékes tag vagy itt, és vállald nyugodtan aki vagy, ha valaki leszól emiatt hogy biztos csak fel akarsz vágni, csak irigy rád.
8. Boch (válaszként erre: 7. - Pulcsis)
dec. 19. 21:27
Tippeltem.
7. Pulcsis (válaszként erre: 6. - Boch)
dec. 19. 21:23
Miből gondolod hogy 20 éve van itt?
6. Boch
dec. 19. 21:12
Nem voltam jo soha matekbol, de 25+20 = szerintem most 65 lehetsz...-DD
dec. 19. 18:41
Több mint 20 éve tévedtem ide. Jajj de régen volt...
dec. 19. 18:30
Én szerintem 33 lehettem.
dec. 19. 17:32
Boldogságot tovább is!
dec. 19. 17:31

Komoly?

🙂👍

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook