Belefáradtam az egyedüllétbe... (beszélgetés)
Magadról és az exed-ről természetesen! :)
Úgy gondolja hogy ismer benneteket.
Szóval Neked egy atomtemetős randi kellő képen ideális lenne :)
Egyébként maga a környezet, a táj nagyon szép. Nekem az valahogy jobban tetszik.
Te!
És ez a sok csaj a képen?????????
Egyik sem volt jó?Vagy legalább megfelelő?
oké.köszi.
Te tényleg nemFeri vagy!
Pedig annyira stimmelt minden.
Én is töltök fel,ígéretemhez híven.
Csak kérek kis időt,hogy a technikai dolgokat megoldjam.DDD...
Én ismerem mind a kettöt...
Egyik kutty..a másik vau.:-))
majd ha láttam a képedet,elhiszem.ddd....
Had nézzem milyen az az átlagos.
Én is feltöltök válaszképp ha kéred.DDD...
Nem a haverod vagyok. Nem vagyok tutyimutyi. Külsőleg elég az átlagos is, plussz a szépség szubjektív. Agyilag, értelmileg van magasan a léc a nőkkel szemben.
Engem az sem érdekel ha folyton nadrágot hord, ha pl meglep születésnapomra egy üzemlátogatással Pakson... :)
Halljuk a pletykát! :-))
Ha valóban a havered az, csak ismered.
Megszólalásig a haverom stílusa.
Ami kép "félig"van fent róla,még ő is lehetne.
A lakhely is stimmel.Meg a stílus is.
Meg a kor is.Pontosan.
Volt róla kép még pár hete. Nem tudom miért szedte le. Egy tök átlagos pasi, nekem személy szerint külsőleg nem tetszett, de nem nekem kell tetszen:)
A belsőjéből pedig ad itt ízelítőt :)
Én több helyen olvastalak már Téged, és szerintem az ilyen pasikat mint Te, nem komálják a nők.
Mert szerintem az már első körben kiderül esetedben, hogy k.rvára magas nálad a léc, és nincs aki megugorja!
Szánalmas, ahogy egy kalap alá veszel minden nőt, pláne ahogy az egyedülálló anyukákról beszélsz!!!
Szerintem Te egy megkeseredett ember vagy, sugárzik minden mondatodból.
Az a legnagyobb baj, hogy sokan nem tudják "belőni" magukat, hogy mégis milyen "kategóriába" keresgélhetnek.....ez itt a baj! Például én sem ismerkednék egy tipikus plakátfiúval, mert nem vagyok az Ő kalibere, és én sem az övé! Értelmes nőnek tartom magam, viszont egy több diplomás férfi mellett valószínűleg szürkének érezném magam.
Na meg az a baj, hogy látatlanba - mármint hogy még egy picit sem ismerted meg az illetőt - leírod teljesen a nőt.....szerintem Te még nagyon sokáig egyedül leszel, de hát mindenki a maga sorsának kovácsa.....
További ajánlott fórumok:
- Társas magány - egyedüllét érzése a családban
- Az idő múlásával egyre inkább belefáradtam a konfliktusokba....
- A rengeteg egyedüllétől lehetek depressziós?
- Mit tegyek, ha az apám iszik?Anyukám már belefáradt!Az öcsém pedig nem veszi komolyan az életet!
- Félelem az egyedülléttől
- Egymást maró szülők. Belefáradtam!