Bele lehet tenni olyan ruhadarabot is a szárítógépbe (természetesen kímélő programra), aminek a címkéjén szerepel a tiltás? (tudásbázis)
:D:D
a kényes darabokat én is 30c fokon mosom, DE kizárólag mosógépben;)
Én mindent beleteszek. Van egy olyan programom,hogy meleg levegő. Ez 20 perc. Ha kell még ráteszek pár percet.
Nekem még egy cuccomat sem tette tönkre a gépem.
Látod, erre nem is gondoltam, ez olyan, mint a gyógyszerek tiltása a kismamákra nézve :-))
Tök igazad van!
szerintem belerakhatod, a neki való programra.
ha megnézed, a legtöbb pulóvert, felsőt, fehérneműt mosógéppel sem lehetne mosni, ha csak a jeleket nézed...
szerintem ezekkel úgy vannak, hogy inkább ráírnak mindenféle tiltást a termékre, csak nehogy valaki ilyen problémával vigye vissza a boltba (pl kinyúlott,kifakult, összement stb). szóval ha a címkén rajta van hogy ne mosd, ne szárítsd, akkor egy sor reklamációs problémát kiszűrt a gyártó.
Ja értem akkor nekünk nem olyan van :)
Akkor sztem se tedd bele, de ha meg van rajta olyan program :S na ezzel sokat segítettem... :D passzolom :)
Mondjuk megolvasztja, vagy mit tudom én :-))
Tényleg nagyon csíra vagyok a témában, ezért is kérem a segítségeteket. És még egy kérdés? Az igaz, hogy a felhalmozódott kondenzvíz lényegében lágyvíz, vagyis bele lehet tenni a vasalóba?
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...