Békéscsabai kórházban keresek szülészt (beszélgetés)
Ennek örülök nagyon, és gratulálok!
Én is itt szültem 3X, semmi rossz tapasztalatom nem volt. Mondjuk könnyű nekem, 1985-94-ig ott dolgoztam, a férjem most is.
Nagyon rosszul esik, ha negatív dolgokat hallok a régi munkahelyemről, de minden változik, emberek dolgoznak mindenhol, és sajnos van köztük kevésbé kedves is.
Én nekem Szegeden voltak rettenetes tapasztalataim, az volt a szerencsém, hogy nem teljesen laikusként kerültem oda, és nem betegség miatt. Genetikai vizsgálaton voltam.
Nagyon frissek az információid, jövő éviek :-))
Azt mondják, az év végén költöznek, de lesz abból jövő év eleje is szerintem.
Úgyhogy még a régi épületbe menjetek szülni!
Szia! Én októberben fogok Békéscsabán szülni. Nekem sincs ott választott orvosom, de nem aggódom emiatt.
Kb másfél hónap múlva majd megosztom veled a tapasztalataimat. Azt tudtad, hogy a szülészet is beköltözött a nagy épületbe? Minden jót, jó egészséget neked és a babádnak is!
Idén decemberben fogok szülni és úgy döntöttünk, hogy a Békéscsabán...
Orvosom persze csak a helyi van, és Békéscsabán nem ismerem a dokikat, ezért kérnék segítséget.
Nevekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, no meg ha tudja vki, hogy ki milyen "árkategóriába" tartozik
További ajánlott fórumok:
- Szülészorvost keresek az István kórházban. Van valakinek tapasztalata róluk?
- Szent István Kórházban szülész nögyogyászt keresek!
- Valaki ismeri Dr.Turcsányi Attilát szülészt-nőgygyászt?Melyik korházban vezet le szülést?
- A Szent István kórházban keresek nőgyógyászt, leginkább nőt. Tudnátok ajánlani?
- Mi a véleményetek a békéscsabai kórházban való szülésről és estleg Dr Gruda Miklósról?
- Tudtok/ismertek szülészt az István Kórházban?