Bekeményedett a hasam (kb. 2-3 napja meg van keményedve) (beszélgetés)
Sziasztok.
Köszi a sok segítséget,elmentünk még aznap este nőgyógyászhoz (akkor még nem döntöttem sem korház,sem orvos ügyben) és egy tünemény segítőkész doki rendelt pont akkor,először nem is akartak fogadni,mert mire odaértünk 7 óra volt és csak 8-ig volt rendelés.De mondtuk,hogy fontos mert gáz van és meg kéne vizsgálni.Na akkor egyből beszóltak a dokinak,ő pedig mondta,hogy persze menjünk nyugodtan.Megvizsgált megnézte a méhszájamat (hál istennek zárva volt),aztán uh,hogy a baba rendben van-e és ott vert a pici szive :) Azt mondta a doki nem érti mitől lehet,lehet az,hogy tágul a méhem,de sok pihenést és és magne b6-ot javasolt ő is.Úgyhogy most minden rendben volt,köszönjük a bíztatást.(Legalább döntöttem kórház ügyben,de orvost nem választunk,mert sokba kerülne )
Beszélj az orvosoddal.
Magnlzium és schüssler só!!!!
szia. én is azt tudom ajánlani,hogy szedjél magnéziumot! görcs oldó hatású,és egy picit meg is nyugtat.Pihenj többet!
De legfőképp beszélj az orvosoddal!
Nekem is így volt attól kezdve, hogy megmozdult október közepén...
Egy idős ajunktushoz jártam, kaptam ugyan gyógyszert, de azt tanácsolta, hogy reggelente, amikor érzem a keményedést, igyak meg egy kupaknyi konyakot, mert az 2-3 perc alatt hat, reggeli után pedig a gyógyszert. Ne féljek, nem fog megártani... ezt külön hangsúlyozta. Ugyanígy tettem február 25-én reggel is... éjjel 23.20-kor pedig megszületett fájdalom nélkül. Ennek holnap 29 éve... Cukorfalat fiatalember lett belőle!! Jót tett neki az 5*-os Ararát...
Nem vettem,be magnéziumot,csak kalciumot,d vitamint meg folsavat szedek.
Mi is azon gondolkodunk,hogy bemennénk a Margit kórházba,mert most az van a legközelebb.
Ha fáj,mindenképp nézesd meg a dokival.
Egyébként jön a melegfront.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet ez a lüktető érzés a hasamban? Pár napja érzem, eddig nem zavart.. de most már igen.
- 7 napja nincs székletem, de nem fáj a hasam, és nem is érzem az ingert, mi segíthetne?
- Több napja nagyon erősen köhögök, és nem használ semmi, nagyon fáj már a hasam. Ez beindíthatja a szülést? 36. hetes.(Hülyeséget kérdeztem?)
- 12 napja szultem, gyengenek erzem magam es gorcsol a hasam alja, ez meg belefer ebbe az idoszakba?
- 4 napja szurkál a hasam és az alhasam, mitől lehet?
- Normális ha 15 hetesen bekeményedik a hasam?