Békásmegyeri Kismamák és Kisbabák ide :-) (beszélgetés)
Sziasztok, látom már nem nagyon aktív a fórum, de hátha....
Mi most tervezzük, hogy Csillaghegyre költözünk. Épp lakásokat nézegetünk. Van egy majdnem négy éves és majdnem 8 hónapos fiam. Szeretnék néhány információt. Milyen a környék, tömegközlekedés, játszótér, óvodák....most Őrmezőn élünk, és imádom a környéket, de szeretnénk nagyobb lakást. És hát közelebb kerülne a férjem a munkahelyéhez, ami szintén pozitív változás lenne. Köszi előre is a válaszokat!
Szép vasárnap délutánt,
Anikó
csak deee, hétfő este megszületett picike, tegnap haza is jöttünk, most szoptt, fej, nagyal játszik, szoptat... üzemmódban vayok, majd mesélek!
ti hogy vagytok?
Hupszi, malkata elveszett........ Csak nem??....
Remélem túl vagytok rajta, minden a legnagyobb rendben, és várom nagyon a híreket!!
Még mindig nem készültem fel lelkileg, de a hétvégét rászánom:)
Különben mai ctg és flow jó lett, csak a front miatt lustálkodott a napokban:))
Köszi a választ:))
Bár már rég kihaltak ott a Fórumozok:))
Szia!
Fórum - Margit kórház nőgyógyászai
van itt egy ilyen topik.
Itt szerintem kapsz priviben infókat tarifákról -ha eddig még nem próbáltad ezt a vonalat! Nekem sajnos csak pár éves infóim vannak, így nem bizti, h helytállóak.
Sziasztok!Jár esetleg valaki a Magyar Attila magánrendelésére?Ha igen tarifát tud nekem valaki mondani?
Előre is köszönöm!!!
Kedves Fórumozók!
Részt szoktatok venni/részt vesztek a bababörzén? Úgy láttam, hogy hétvégén lesz, itt nálunk.
Igen! De ott a bacikon balhéztak állandóan! Sőt, volt ahol apás szülés után nyugodtan bement a férj a rendes szobába is - nem volt balhé belőle, mert gondolom ismerte a nővéreket. Mikor viszont a nemrég szült nőknek kellett visszamenni a folyóson lévő belső pulthoz a dokihoz bejelentkezni félő volt, hogy nagyon le fognak tolni, hogy mi a fészkest keresel te ott?
Szép szülést mindenkinek!
Ma olyan túl nyugis Manka, remélem azért rendben van:S De úgy gondolom ha pénteken nem akar kijönni (úgy érzem az lesz a napunk), akkor vasárnap kipiszkáljuk, hátha:))
Rozi is ott született, mindent adnak, főleg sok cukros vizet:)) Ja pelust kell vinni, meg ha szeretnéd a saját popsikrémed, de az volt és köldökápoláshoz cuccok. Kissapi, kiskesztyű ami kellhet, de a többi rucit adják. WC papírt ne hagyd otthon:)))Amúgy a szokásos, evőeszköz, pohár, szülőszobára kell kispárna, az ott nincs, gyermekágyason már van, törölköző, tisztasági dolgok. A sterilizáló mikrós, én múltkor vittem a gőzölőset és a tejcsi melegítőt, nem tudom most hogy döntök, ha kell cumisüvegből tejcsit pótolni azért az anyatejet nem raknám a mikróba... Légzésfigyelőt is bevittem, mert nem tetszett nekik, hogy hasra raktam a kicsit, így nem szóltak érte.
Jó zagyva lett:) szóval sapi, kesztyű, pelus:)
Melyik kórházban lesz a szülés?
(Amúgy meg képmutatás, hogy pld. Margitban a privát szobába bejöhetnek a látogatók, ami ua. a folyosó, mint amin a többi nem annyira szerencsés kismama jár-kel).
Tovább folytatva a bemutatkozásomat Szilvi vagyok és Lukács Gy. u-i.
Most olvasom az előzményeket. :)
Üdv' köztünk:))
Én Zsuzsi vagyok, Rozi lányom 34 hónapos, vagyis hamarosan már 3 éves kisasszony lesz és van egy majdnem 39 hetes pocaklakóm. Mi a hegyen lakunk családi házban, anyumnál.
Sziasztok! Hogy vagytok kismamik?
Képzeljétek szuper jó hangulatban vagyok, ma babáztam!!!!! A kolléganőmnek tegnap született kislányba. Ma meg a karomban foghattam!!!Annyira jó volt!! Remélem hamarosan nekünk is összejön!!!
Most úgy szeretnék a helyetekbe lenni!
Szia Hatkilenced! Mi is hegyfelől lakunk: Nekem 3,5 éves nagyfiam van. Mi se rég lakunk itt, úgy 1,5 éve.
További ajánlott fórumok:
- Kismama klub, nemcsak kismamáknak
- Budapest III. kerület, Óbuda, Csillaghegy, Békásmegyer lakosai :)
- Tud valaki jó gyerekorvost a békásmegyeri Csobánka téri gyermekrendelőben?
- Fodrász kerestetik Békásmegyeren!
- Ismeri valaki Budapest III. kerületében a Corso cukrászdát? Valahol Békásmegyeren van, a piac mellett.
- Ajánlanátok Békásmegyeren megbízható gyermekorvost?